JANJUŠ ZAPROSIO BIVŠU ŽENU? Vest sinula ko grom iz vedra neba, ON tvrdi da je to ISTINA!
Foto: Printscreen

ŠOK

JANJUŠ ZAPROSIO BIVŠU ŽENU? Vest sinula ko grom iz vedra neba, ON tvrdi da je to ISTINA!

Kada se vratio sa odmora iz Crne Gore na kom je bio sa ćerkom, našao se sa Enom i spontano su započeli razgovor, Baš im je bilo prijatno, kao da nikad nisu imali problema, pa je Janjuš iskoristio priliku da popravi sve što je zabrljao

Objavljeno:
  • 96

Umesto pomirenja Maje i janjuša, proslavljeni košarkaš ipak se odlučio na radikalan potez. Prema pisanju medija on je rešio da zaprosi bivšu suprugu Enu samo 10 meseci nakon zvaničnog razvoda

- Janjuš je po samom izlasku iz Zadruge imao plan da sa Enom sredi odnos, da obave ozbiljan razgovor i da je uveri da voli samo nju, kao i da bi sve dao da opet budu porodica. Kada se vratio sa odmora iz Crne Gore na kom je bio sa ćerkom, našao se sa Enom i spontano su započeli razgovor, Baš im je bilo prijatno, kao da nikad nisu imali problema, pa je Janjuš iskoristio priliku da popravi sve što je zabrljao. Iz čista mira je kleknuo na koleno i po drugi put zaprosio Enu! Ona je prvo bila u šoku, počela je da se smeje i pitala ga da li je ozbiljan, a kada je ubedio da jeste i da se sa tim posle svega ne bi šalio, rekla mu je da hoće! Naravno, odmah mu je postavila uslove i on je sve prihvatio. Planiraju veliku svadbu sredinom septembra na kojoj će biti preko 200 zvanica, pošto Janjuš više ne želi da ide u Zadrugu. Biće to velika svadba jer prvi put nisu pravili veselje pošto je Ena bila u drugom stanju - rekao je Janjušev drug pa dodao:

- Dogovorili su se da o ovom planu obaveste samo najbliže, pa kad pojedinima stigne pozivnica za svadbu, malo je reći da će se šokirati. Nakon prosidbe Janjuš je na Instagram okačio porodičnu sliku i napisao "Volim vas! Time je svima stavio do znanja da za njega postoji samo Ena. Kako nisu bili venčani u crkvi, ovog puta će se venčati i pred Bogom, i to verovatno u Prijepolju gde žive njegovi. Znam da je Janjuš tražio blagoslov od popa, pokajao se zbog prevare, i pop mu je potvrdio da će ih venčati - priča Janjušev drug i dodaje:

- Niko nije očekivao ovaj obrt, a Maja pojma nema šta se sprema, ali nema sumnje da će doživeti nervni slom kada sazna. Ona je htela da se uda za Janjuša i vero- vatno je očekivala da će se pomi- riti kroz neko vreme. Međutim, džaba se nada! Janjuša zanimaju samo Ena i Kruna, pa će nakon svadbe i venčanja svo troje otići na medeni mesec. Voleo bih da Ena i on podare Kruni brata ili sestru i da se konačno smire posle svega - završava izvor za "Star", a prenose mediji.

Sigurno je da Maja neće biti oduševljena kada sazna da je njena večika ljubav iapk rešila da se vrati bivšoj ženi. Da li je to prava ljubav ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić
05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media