DADO GLIŠIĆ PONOVO ZARAŽEN KORONOM: Tek se oporovio, a ponovo u kandžama virusa!
Foto: Youtubescreen

šok

DADO GLIŠIĆ PONOVO ZARAŽEN KORONOM: Tek se oporovio, a ponovo u kandžama virusa!

Da ima slab imuni sistem i da ga je opaki virus ponovo savladao govori i rezultata testa kojim je obavestio svoje pratioce da je ponovo pozitivan

Objavljeno:

Pevač Dado Glišić krajem prošle godine se zarazio koronavirusom, a posledice istog su dugo bile prisutne. I taman što se oporavio, on se požalio da je ponovo oboleo od covida-19.

– Opet prokleti kovid-19, a tek sam se bio oporavio – napisao je pevač u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Inače, Dado je prošle godine završio i u bolnici zbog posledica korone. Da ima slab imuni sistem i da ga je opaki virus ponovo savladao govori i rezultata testa kojim je obavestio svoje pratioce da je ponovo pozitivan.

Dado Glišić
foto: Printscreen

Podsetimo, Glišić se ranije zbog korone borio sa vazduhom, a jednom prilikom se požalio pratiocima da ima produženi kovid.

– Taman sam mislio da ću biti dobro, ali i dalje nisam. Imam sindrom „Long Covid” („Produženi Kovid”). Nisam zarazan, ali i dalje imam simptome i svakodnevnu neizvesnost, baš je iscrpljujuće. Nažalost, opet sam pod terapijama. Čuvajte se – napisao je pevač.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.