MUSIC WEEK: FINALNA LISTA IZVOĐAČA PO DANIMA
Foto: Promo

ekskluzivno

MUSIC WEEK: FINALNA LISTA IZVOĐAČA PO DANIMA

U subotu, 28.avgusta nastupaju Jelena Karleuša, Senida, Edita, Lexington, Kaya i Daniel Kajmakoski

Objavljeno:

Music Week na Ušću traje od 27. do 29. avgusta, a nastupaju Marija Šerifović, Jelena Karleuša, Senida, Petar Grašo, Saša Matić i mnogi drugi. Kupljene ulaznice za četvrtak važe za sva tri dana, ili se može izvršiti povrat novca.

Nakon skraćivanja festivala za jedan dan i pojačanja koje je stiglo u vidu novih regionalnih muzičkih zvezda, spisak izvođača za Belgrade Music Week je konpletiran.

Na otvaranju festivala, u petak, 27.avgusta, nastupaju Marija Šerifović, Petar Grašo, Saša Matić i Nenad Cvijetić.

U subotu, 28.avgusta nastupaju Jelena Karleuša, Senida, Edita, Lexington, Kaya i Daniel Kajmakoski.

Zatvaranje festivala obeležiće nastupi mladih zvezda popularne muzike. U nedelju 29.avgusta nastupaju: Voyage, Teodora Džehverović, Nucci, Hurricane, Devito, Angellina, Gazda Paja, DJ Mike Ride i Tara.

VAŽNE INFORMACIJE: AKTIVACIJA ULAZNICA, POVRAT NOVCA

Ulaznice kupljene za četvrtak, dan koji je otkazan, važiće za sva tri preostala dana, ili se može izvršiti povrat novca. Potrebno je da kupac pošalje na mail office@etix.rs zahtev za povrat novca sa subject-om "Povrat novca za MW dan 1".

Svaka kupljena ulaznica na nekom od prodajnih mesta za Music Week mora da se aktivira u besplatnoj eFinity mobilnoj aplikaciji.

Sve informacije o ulaznicama, aktivaciji ulaznica i povratu novca su na linku https://musicweek.rs/tickets

Kapacitet festivala će ove godine biti ograničen usled mera, pa organizatori iz Skymusica pozivaju posetioce da ulaznice nabave na vreme, putem besplatne eFinity mobilne aplikacije, na fizičkim prodajnim mestima ili online na sajtu musicweek.rs.

Promotivna cena redovnih dnevnih ulaznica je 490 RSD, cena Fan Pit dnevnih ulaznica je 890 RSD, a dnevna VIP ulaznica je 2.490 RSD.

Više informacija na sajtu musicweek.rs

Bonus video:

05:20

KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.