TUGA! Preminula Viktorija Paris, zvezda filmova za odrasle (FOTO)
Sveće, Foto: Profimedia

TUŽNE VESTI

TUGA! Preminula Viktorija Paris, zvezda filmova za odrasle (FOTO)

Tokom svoje karijere Paris je glumila u više od 100 filmova za odrasle, a time je počela da se bavi 1988. godine, nakon što je diplomirala nutricionizam u Montani

Objavljeno: 15:50h

Preminula je Viktorija Paris, zvezda filmova za odrasle, koja se probila na sceni industrije za odrasle tokom 80-ih godina prošlog veka.

Paris, koja je rođena kao Šejla Jang, preminula je sa 60 godina nakon borbe s rakom, a tužnu vest potvrdila je njena bivša kolegica Kristi Kenjon.

Tokom svoje karijere Paris je glumila u više od 100 filmova za odrasle, a time je počela da se bavi 1988. godine, nakon što je diplomirala nutricionizam u Montani.

Kad se iz Montane preselila u Los Anđeles, prvo je honorarno radila kao sekretarica te se istovremeno bavila rvanjem i manekenstvom, a onda je 1988. snimila svoj prvi film za odrasle "Girls of Double D 7".

Prvu glavnu ulogu dobila je sledeće godine u parodiji "Live In, Love In", a društvo joj je pravio tadašnji suprug Robert Bulok.

Reditelj filmova za odrasle Aksel Braun, koji je 1990. godine bio zaslužan za film "Fantasy Nights" u Parizu, prisetio se glumice i pričao o njihovoj saradnji.

"Bila je vrlo otmena i imala je auru nevinosti, koja se savršeno uklapala u priču koju sam hteo da ispričam u filmu. Kad sam je prvi put sreo, rekla mi je da, baš kao i ja, ne puši, ne pije niti se drogira, što je bilo vrlo neobično za to vreme. Odmah sam primetio da je izuzetno profesionalna, simpatična i pripremljena. Tiokom godina nekoliko puta naletio sam na nju na filmskom festivalu u Kanu, jer je volela da putuje i uživala je u najboljim stvarima u životu. I iz mog iskustva s njom, ona je bila jedna i jedina", rekao je.

Bonus video:

03:10

STRAVIČNA SMRT DRAGOSLAVA IZ NIŠA: Bio je na svim ratištima devedesetih, preživeo sve, a vatra ga živog progutala u rođenoj kući

(Espreso / b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.