SEVERINI USRED NASTUPA ISPAO MIKROFON: Evo kako je PEVAČICA taj peh okrenula na šalu! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

hit

SEVERINI USRED NASTUPA ISPAO MIKROFON: Evo kako je PEVAČICA taj peh okrenula na šalu! (VIDEO)

Severina doživela peh na nastupu

Objavljeno: 15:22h

Severina je proteklog vikenda nastupila u jednom klubu u Primoštenu, kada je doživela mali peh na bini, u kome se dobro snašla.

Severina
foto: Instagram

Na sebi je imala pripijeni zeleni zebrasti kombinezon i preko njega široke pantalone s velikim izrezima, a kombinaciju je upotpunila visokim štiklama na visoku petu.

Tokom pevanja i igranja na pesmu „Italiana“, Severini se dogodila nezgoda. Na snimku koji je objavila na Instagramu vidi se kako joj mikrofon ispada iz ruke.

Pevačica se brzo snašla i ulovila kabl od mikrofona kako ne bi pao na pod, a potom je iznenadila publiku. Kabl od mikrofona poslužio joj je kao vijača koju je preskakala, čime je zaradila ovacije publike.

Snimak s koncerta koji je podelila izazvao je oduševljenje njenih pratilaca.

„Ona peva, ona pleše, ona je kraljica Balkana“, „Kako skačeš u tim štiklama, svaka čast“, „Carica“, „Jedinstvena si“, „Postala si kao Mišo, samo digneš ruke, svi pevaju, a ti preskačeš uže“, „Kraljica u štiklama pleše kao da je bosa“, samo su neki od komentara.

Severina je inače na nedavnom nastupu u Vrnjačkoj Banji takođe doživela peh, kada je pala nasred bine.

Naime, ona se šetala binom, te se zbog kiše okliznula i pala na drvene daske koje su se nalazile iza nje. Kako se videlo na snimku koji je objavila na Instagramu, nasmejala se samoj sebi, a muzičari sa bine su joj pomogli da ustane, s obzirom na to da je bila na štiklama.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.