NATAŠA IZNAJMILA SKRIVENU PLAŽU SAMO ZA SEBE! Za to znaju samo IMUĆNI ljudi, tretirala je kao kraljicu!
Foto: Instagram

ima se može se!

NATAŠA IZNAJMILA SKRIVENU PLAŽU SAMO ZA SEBE! Za to znaju samo IMUĆNI ljudi, tretirala je kao kraljicu!

Za sebe i svoje najmilije ne žali dinara.

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju. Ona je u čarima Jadrana uživala sa sestrom Kristinom, ćerkom Hanom i drugaricama.

Naime, Nataša je u prvi mah vreme provodila na jednoj popularnoj plaži sa društvom, međutim poželela je da se jedan dan opusti daleko od radoznalih pogleda te je iznajmila malu uvalu koja je potpuno skrivena. Za tu ideju dala je dosta novca, ali je mogla da uživa u mnogim pogodnostima. Tražila je da joj se ležaljke postave tik uz more, a konobari su joj sve vreme donosili piće, te nije imala potrebu da mrda nekoliko sati.

Nataša Bekvalac
foto: Instagram printscreen

- Nataša je želela poseban tretman kako joj niko ne bi smetao i dobila ga je. Sigurno da se to dodatno plaća, ali je to cena popularnosti. Ona ne može nigde da mrdne, a da je neko ne saleti za fotografisanje ili neki razgovor. Ovo je inače plaža na koju dolaze imućni ljudi pa su cene takve da ne može bilo ko da ih priušti, nije gužva i oni koji borave na njoj imaju zagarantovan mir - istakao je izvor koji je blizak sa Bekvalčevom i dodao:

- Kada je stigla u Crnu Goru Nata je prvo boravila sa sestrom i drugaricama na nekoliko poznatih plaža, gde su ispijale koktele i zabavljale se uz more. Međutim, poželela je da ipak malo odmori od radoznalih pogleda i potpuno se opusti, a kako voli i da meditira u tišini, ovo je bilo pravo mesto za nju. Čule su da postoji ta uvala koja je potpuno skrivena i na kojoj mogu da budu same, te nije ni pitala za cenu već ju je odmah rezervisala za njih.

Bekvalčeva je sa sobom povela i ćerku Hanu, te su svi zajedno odmarali na moru između njenih koncerata.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.