OTKRIVENI MALO POZNATI DETALJI BRAKA! BOBINA RODBINA LOŠE PRIHVATILA BRENU?! "Često nas je zvala...
Foto: Damir Dervišagić

niste znali!

OTKRIVENI MALO POZNATI DETALJI BRAKA! BOBINA RODBINA LOŠE PRIHVATILA BRENU?! "Često nas je zvala...

Suočavali se sa problemima!

Objavljeno:

Lepa Brena u braku je sa Slobodanom Živojinovićem 30 godina, a tek sada su obelodanjene informacije o detaljima iz njihovog zajedničkog života i problemima s kojima su se suočavali na početku.

Izvor blizak ovom popularnom bračnom paru otkriva da su Bobini rođaci veoma loše prihvatili pevačicu na početku njihovog braka.

Razlog tome je bio Brenin stav i to što su mislili da ih pevačica gleda s visine, pa je delovalo kao da će ga odvojiti od porodice. Međutim, ispostavilo se da nije baš tako.

Lepa Brena
foto: Instagram

- Na početku, kada su se tek venčali, Boba jeste gledao samo u Brenu, dalje od nje nije video ništa. Ona je bila i ostala njegova boginja- ističe izvor i dodaje:

- Zato smo mislili da je ona kriva što nam se Boba ne javlja i što nas ne posećuje, međutim, Brena je jedna divna žena koja o svemu misli. Brzo je ona sama počela da opominje Bobu da ne sme da zaboravi na svoje rođake i da mora sa svima da se viđa s vremena na vreme. Često nas je zvala da dolazimo kod njih na večere, slavlja ili bez povoda, čisto da se okupimo. A da i ne pričam o tome koliko nam je pomagala i kako je uvek svima izlazila u susret. Zaista je divna žena vredna poštovanja, naš Boba je srećan čovek - završava Živojinovićev rođak.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.