DEVOJKE IZ GRUPE FLEJM KAO DA SU UKLETE: Jedna se UBILA, a na drugoj su koristili nož čak osam puta!
Foto: Printscreen youtube

užas

DEVOJKE IZ GRUPE FLEJM KAO DA SU UKLETE: Jedna se UBILA, a na drugoj su koristili nož čak osam puta!

Arijana je, takođe, prolazila kroz težak životni period svojevremeno – imala je čak osam operacija grudi, a u ispovesti koju je dala pre desetak godina otkrila je i jezive detalje

Objavljeno:

Devedesetih, pored „Modelsica”, devojke iz grupe „Flejm” bile su te koje su „žarile i palile” scenom. Njihova pesma „Pučina” i danas se pušta, kao i „Fiesta”, „Ti amo”… A izdale su samo jedan album, 1998. godine. U grupi ih je bilo četiri, ali je od svih njih jedna pevala – Arijana Katavić, sada Škorić. Nakon raspada, bila je i jedina koja je pokrenula solo karijeru, pa imala i nekoliko pesama tokom 2000. godina. U vidu četvorke, međutim, u potpunosti su nestale sa scene sve do 2015, kada je javnost potresla vest da je Glorija Sangare podigla ruku na sebe.

Arijana je, takođe, prolazila kroz težak životni period svojevremeno – imala je čak osam operacija grudi, a u ispovesti koju je dala pre desetak godina otkrila je i jezive detalje.

– Prva operacija je bila ugradnja implantata kako moje grudi ne bi bile smanjene nego ostale iste i zbog zdrastvenih problema koje sam imala sa žlezdama. Lekari su mi otkrili poremećaj zbog kog su morali najpre da mi ugrade implatate koje će ih držati. Rekli su mi da će intervencija sa oporavkom trajati samo dva meseca. Posle prve operacije, malo je reći da sam bila šokirana, jer sam izgledala kao da sam izašla iz horor filma. Premrla sam od straha. Moje grudi imale su nenormalno nepravilan oblik”, ispričala je Arijana jednom prilikom, prenosi „Kurir”, a onda je nastavila o tome kako je situacija vremenom postajala sve gora i gora, te da je nova operacija usledila već posle par meseci od stare.

Flejm
foto: Printscreen youtube

– Postajalo je sve gore i gore. Posle samo dva meseca usledila je nova operacija. Stavili su mi proteze koje su bile ogromne i koje mi uopšte nisu bile potrebene. Ožiljci i nepravilni oblici i dalje su bili tu. Konačna dijagnoza je bila da se zaštitna kapsula koju stvara organizam razlila i otišla u pazuh. Konci koji su mi sekli, tkivo napravili su od mojih grudi hrpu mesa. Bila sam na ivici nervnog sloma. Doktor sa VMA mi je rekao da se implatati moraju vaditi. Ponovo sam bila na operacionom stolu. Operacija je trajala četiri sata. Posle osam meseci još jedna operacija. I taman kada sam se ponadala da je sve u redu, opet je došla komplikacija sa rezovima. Iz desne dojke je počela da mi curi neka tečnosti. Osma operacija je bila poslednja – zaključila je ona.

Glorija, sa druge strane, oduzela je sebi život na Floridi, gde je godinama živela. Ubila se uzimanjem prevelike doze lekova, pisali su mediji, a na dan samoubistva na svom Fejsbuku napisala da je stupila u vezu sa izvesnim B. T.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.