PRIČA KOJA RASPAMEĆUJE: Mileni Dravić prišao MUČKARAC koji joj je OPLJAČKAO stan i sve priznao, a onda ŠOK
Foto: Printscreen Youtube

AU

PRIČA KOJA RASPAMEĆUJE: Mileni Dravić prišao MUČKARAC koji joj je OPLJAČKAO stan i sve priznao, a onda ŠOK

Slavni supružnici živeli su u stanu na Vračaru, a u ulici Ivana Đaje broj 3 i godinama nakon njihove smrti, prolaznici i dalje zastaju kako bi se u tišini prisetili velikana, odali im počast i evocirali uspomene na njihova najveća dela i postupke koji su svedočili o njihovim velikim srcima

Objavljeno:
  • 153

Mnogo je priča iz bogatog života legendarne glumice, a možda je manje poznato ili prepričavano da je Milena Dravić oprostila lopovu koji joj je opljačkao stan

Legendarni glumački par, Milena Dravić i Dragan Nikolić, pored svojih uspešnih karijera kojima su zauvek ostavili pečat u istoriji srpskog glumišta, ostali su upamćeni i kao par koji je pokretala ljubav, a čija su dela oduvek izazivala divljenje i poštovanje.

Slavni supružnici živeli su u stanu na Vračaru, a u ulici Ivana Đaje broj 3 i godinama nakon njihove smrti, prolaznici i dalje zastaju kako bi se u tišini prisetili velikana, odali im počast i evocirali uspomene na njihova najveća dela i postupke koji su svedočili o njihovim velikim srcima.

Jedna od brojnih anegdota iz života slavne glumice posebno se istakla, najviše zbog toga što se nekoliko godina nakon neprijatnosti koju je doživela, dogodio neočekivan obrt.

Naime, u stanu u kom je živela davne 1971. godine, glumica je doživela veliku neprijatnost, koju je pamtila celog života. Naime, u toku probe za predstavu, javljeno joj da se dogodila pljačka, te da su joj pokradene sve dragocenosti koje je imala u stanu. Glumica je na poziv policije odmah napustila probu i otišla kući, gde je zatekla policiju i uplakanu majku.

milena dravic
foto: Printscreen Youtube

Ipak, nekoliko godina kasnije dogodio se susret koji niko nije mogao da očekuje. Naime, glumica je boravila u jednom kafiću u Kotoru, kada joj je konobar iznenada prišao i upitao je da li može da joj se pridruži “čovek koji joj je počistio stan”.

Zbunjena glumica nije odmah shvatila značenje reči “čišćenje”, budući da su njen stan, kako je ispričala, uvek sređivale žene, a nikad muškarci, ali je ipak dozvolila konobaru da pošalje misterioznog gospodina.

Lepuškasti muškarac joj se pridružio, pružio joj je ruku, seo preko puta nje i otvorio dušu.

– Ja sam onaj koji vam je 1971. godine opljačkao stan. Odneo sam sve vredne stvari. Ja sam vas pokrao! Ja sam obični lopov, ali odrobijao sam. Možete li mi oprostiti? – obratio joj se, a Milena je ostala u šoku.

Dugo ga je gledala u oči i prekinula tišinu samo jednom rečju: “Opraštam”.

Legendarna glumica, kojoj su u krađi nestale sve nagrade i nakit koji su potom rasprodati i nikada joj nisu vraćeni, nakon što je oprostila kradljivcu, želela je da sazna nešto više o njegovom životu, nakon čega ga je upitala šta radi u Kotoru. On joj je objasnio da se “sada bavi poštenim poslom”, te da ima porodicu.

Ova priča samo je još jedna u nizu anegdota iz života legendarnih glumaca koji su bili poznati po svom velikom srcu i dobrodušnosti.

Podsećamo, Milena Dravić preminula je u oktobru 2018. godine u Beogradu, dve i po godine nakon što se oprostila od svoje najveće ljubavi, kolege Dragana Nikolića, sa kojim je decenijama živela u skladnom braku.

Bonus video:

MARINA VISKOVIĆ NA NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU! Pevačica rešila da vadi VIŠAK iz usana, obratila se pratiocima sa KLINIKE! (VIDEO)
00:06

MARINA VISKOVIĆ NA NOVOM ESTETSKOM ZAHVATU! Pevačica rešila da vadi VIŠAK iz usana, obratila se pratiocima sa KLINIKE! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media