NAŠ POZNATI PEVAČ VARAO ŽENU SA UČESNICOM ZADRUGE? Nije mu bilo dovoljno, pa je i njoj ljubomorisao, ZBOG SLOBE!
Foto: Pritnscreen Youtube

HIT

NAŠ POZNATI PEVAČ VARAO ŽENU SA UČESNICOM ZADRUGE? Nije mu bilo dovoljno, pa je i njoj ljubomorisao, ZBOG SLOBE!

Priče o tome da Amar Gile vara suprugu sa Natašom Radan počele su u Beloj kući, kada je ona sve negirala

Objavljeno:

Priče da je pevač Amar Gile Jašarspahić varao ženu sa učesnicom "Zadruge" sada su i potvrđene, a ona je sve do detalja ispričala.

Priče o tome da Amar Gile vara suprugu sa Natašom Radan počele su u Beloj kući, kada je ona sve negirala.

Međutim, Amar Gile je sada u jednoj emisiji rekao da ga je proganjala jedna bivša učesnica rijalitija i da se jedva otkačio od nje. Iako on nije imenovao rijaliti učesnicu, Nataša Radan se očigledno pronašla i nije mogla da ostane imuna na ovakve reči.

- Nema potrebe da se pere više i prebacuje sve na mene, da ja ispadam paćenica, mislila sam da je drugačiji, sada vidim da je isti kao i drugi. Nikada ga nisam proganjala, niti je meni bila potrebna reklama preko njegovog imena. Dok sam ja bila "bolesnica" u Zadruzi, on je gledao moje storije na fan stranicama, imam i dokaze. Bolje neka pazi šta priča o meni, jer sam ja spremna na suočavanje, kada god poželi. Želim da se stavi tačka na ovu priču - rekla je Nataša vidno izrevoltirana, nakon što je on rekao da ga je bivša učesnica rijalitija proganjala.

Takođe, isplivale su navodne prepiske u kojim je Amar ljubomorisao Nataši zbog fotografije sa Slobom Radanovićem:

- Varaš me sa Slobom - rekao je Amar.

- Ja tebe? Nikada! - napisala mu je Nataša.

Amar Gile Jašarspahić
foto: Printscreen Instagram

- Voliš li me?- upitao ju je navodno Amar Gile.

- Naravno- napisala je Nataša.

- Volim i ja tebe, joj što nisam sada sa tobom - napisao je navodno Amar Gile

- Jesam se viđala sa njim dok je on bio u braku, on je bio inicijator svakog našeg viđanja, kada bi dolazio u Beograd, on se meni javljao, mi bismo se videli i pre nastupa i posle nastupa. Ne znam zašto je imao potrebu da pominje bilo kakvog PR-a koji je kao meni stavio buket u ruke da bih se ja uslikala sa njim, ne znam kakve su to gluposti, ja nisam znala da imam PR-a. Nije mi jasan, nije ispao fer niti korektan prema meni. Ja sam prema njemu imala poštovanje koje on prema meni nije, što je sada i pokazao. I te priče koje on sada prosipa, sve su to bukvalno priče za malu decu ili možda priče koje je prosipao svojoj ženi dok je bio u braku četiri godine, ali ne bih to komentarisala niti to ima veze sa mnom, to je njegov problem. Viđali smo se prošle godine, to je trajalo dva meseca pre mog ulaska u rijaliti - dodala je Radanova ranije.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.