SA SRPSKOM PEVAČICOM DOBIO SINA, A ONDA NASTAO OBRT: Smuvao 20 godina mlađu, kupio joj SILIKONE i odveo na Ibicu
Foto: Printscreen Instagram

šok

SA SRPSKOM PEVAČICOM DOBIO SINA, A ONDA NASTAO OBRT: Smuvao 20 godina mlađu, kupio joj SILIKONE i odveo na Ibicu

Sa 20 godina mlađom Draganom 2017.godine Peja se oženio se na Ibici. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, a slavlje se održalo na jednoj plaži

Objavljeno:

Voditelj Zoran Pejić Peja godine 1996. Peja se oženio folk pevačicom Zlatom Petrović, a kumovi su im bili Jašar Ahmedovski i Goca Božinovska.

Peja i Zlata su u braku dobili sina Jovana, a iako su se kasnije rastali, ostali su u dobrim odnosima. Mnoge je iznenadio kada je jednom prilikom otkrio da sadašnju suprugu Draganu Kačavendu voli više od Zlate.

- Dragana me je osvojila dobrom dušom i kućnim vaspitanjem i zato sam odlučio da se posle toliko godina samoće oženim. Prvi put kad sam je video, znao sam da će ona biti moja supruga. Nju volim mnogo više od Zlate, ali i normalno je da se druga žena više voli, a decu neću da odvajam. Sad radimo na proširenju porodice, želimo što pre da dobijemo bebu, pa ćemo videti kakav sam majstor - samouvereno je poručio Peja, prenosi Kurir.

Zoran Pejić Peja
foto: Dragana Udovičić

Sa 20 godina mlađom Draganom 2017.godine Peja se oženio se na Ibici. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, a slavlje se održalo na jednoj plaži.

Neposredno pred svadbu, u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi.

- Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene - rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.