GRAND PRODUKCIJA OŠTRO DEMANTOVALA LAŽNU PRIČU O HONORARIMA ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA: Ovo je prava istina!
Foto: ATA IMAGES

saopštenje

GRAND PRODUKCIJA OŠTRO DEMANTOVALA LAŽNU PRIČU O HONORARIMA ŽIRIJA ZVEZDA GRANDA: Ovo je prava istina!

Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za ucesce u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa

Objavljeno:
  • 341

"Naviknuti na cinjenicu da godinama unazad nova sezona 'Zvezda Granda' okupira veliku pažnju javnosti, te da se svakog avgusta spekuliše na temu nasih članova žirija, uz svo razumevanje medija, natpise na temu honorarara u našem takmičenju moramo oštro demnatovati.

Astronomski iznosi koji se spominju kao honorarni za ucesce u emisiji, aposutno ne odgovaraju istini, s obzirom na to da niko od članova žirija nema nikakav ugovor o dobijanju pomenutih iznosa, niti ih dobijaju.

Zvezde Granda
foto: Youtube

Takođe, kako je Grand produkcija prodata, Sasa Popović kao predsedavajući član žirija, radi kao kreativni direktor našeg takmičenja za šta inkasira honorar od 2000 evra iliti 236.000 dinara koliko iznosi zvanični srednji kurs Narodne banke Srbije, što se moze proveriti.

Sve ovo napominjemo kako se javnost ne bi dovodila u zabludu, te naši članovi žirija predstavljali kao neprofesionalci, koji se svađaju zbog visine nečijeg honorara, jer je reč o ljudima koji imaju ozbiljne karijere i mimo našeg takmicenja."

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika
04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Press služba Grand produkcije=


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media