SVI ĆE PLAKATI KADA BUDU VIDELI KAKO SE MIRKO ŠIJAN OBRATIO POKOJNOM OCU: Pomenuo i UNUKA, gađa u srce!
Foto: Damir Dervišagić

tuga

SVI ĆE PLAKATI KADA BUDU VIDELI KAKO SE MIRKO ŠIJAN OBRATIO POKOJNOM OCU: Pomenuo i UNUKA, gađa u srce!

Novopečeni otac je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija i video-snimaka svog oca, kik-boksera, koji je važio za vođu surčinskog klana, a koji je pre 22 godine ubijen u Beogradu

Objavljeno:

Mirko Šijan postao je otac pre dva dana kada se porodila njegova izabranica Bojana Rodić, a njih dvoje sinu su dali ime po pokojnom Zoranu Šijanu.

Za Mirka, osim što je ovo najsrećniji trenutak u životu, očigledno je i najemotivniji i bilo mu je veoma teško jer njegov otac nije doživeo da vidi svog prvog unuka.

- Dobio si unuka. Voli te sin. Hvala ti, mama, zato što si najbolja majka i moja lavica - poručio je emotivni Mirko koji se zahvalio i svojoj majci.

Zoran Šijan
foto: Printscreen

Novopečeni otac je na svom Instagram profilu objavio nekoliko fotografija i video-snimaka svog oca, kik-boksera, koji je važio za vođu surčinskog klana, a koji je pre 22 godine ubijen u Beogradu.

Na jednoj od njih pokojni Šijan je pozirao sa svojim prijateljem Ljubišom Buhom Čumetom, a zatim se smenjuju video-snimci sa jednog od njegovih mečeva, dok je na poslednjem pokojnikov sin podelio potresne snimke sa očeve sahrane.

Mirko je bez oca Zorana ostao sa samo sedam godina, a nekoliko godina kasnije posvetio mu je i tetovažu na ruci.

Bonus video:

00:59

SNEŽANA ĐURIŠIĆ ZAPEVALA SA NASLEDNICOM! Pevačica oduševila sve na mrežama: Iver ne pada daleko od klade!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.