MILICA PAVLOVIĆ IMA POSEBNU ŽELJU ZA SVOJ ROĐENDAN: Ne želi više da čuje za OVO!
Foto: Instagram

KAKAV ŠOK

MILICA PAVLOVIĆ IMA POSEBNU ŽELJU ZA SVOJ ROĐENDAN: Ne želi više da čuje za OVO!

To mi je želja. Ne mogu da verujem koliko sam je samo puta čula u prethodnom periodu

Objavljeno:

Muzička zvezda Milica Pavlović danas proslavlja 30. rođendan, a napravila je veliku žurku u srpskoj prestonici, na koju je pozvala sve drage ljude.

- Na mojim veseljima uvek bude odlično, bude vrhunska atmosfera, svi se opuste! Volim tematske žurke, tako će biti i ovog puta. Pogled odavde je prelep, pod vedrim nebom smo, ko zna, možda ugledam i zvezdu padalicu, pa zamišljim želju! - kaže Milica sa osmehom na licu.

- Reč "covid" ne želim više nikad u životu da čujem. To mi je želja. Ne mogu da verujem koliko sam je samo puta čula u prethodnom periodu. Da mi je neko pričao nekada da će ovako biti kako je sada ne bih verovala - dodala je Pavlovićeva pred našim kamerama, dok je pitanje o emotivnom partneru vešto izbegla.

Milica Pavlović
foto: Emilija Jovanović

Sve detalje pronaći ćete u videu, koji se nalazi na početku teksta.

Inače, Milica Pavlović je pre nekoliko dana objavila dutesku pesmu "Oko moje" sa Sašom Matićem, koja je za vrlo kratko vreme postala apsolutni hit na Jutjubu i radio-stanicama. Spot broji preko tri miliona gledalaca, a pozitivni komentari na društvenim mrežama govore koliko se dugo čekalo na ovu pesmu.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.