HURRICANE OTKRIVAJU ZA ESPRESO SVE O ULASKU U ZADRUGU: Samo nama poverile LJUBAVNI STATUS + NIKAD VIĐENE FOTKE!
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

ekskluzivno

HURRICANE OTKRIVAJU ZA ESPRESO SVE O ULASKU U ZADRUGU: Samo nama poverile LJUBAVNI STATUS + NIKAD VIĐENE FOTKE!

Poznata ženska muzička grupa je govorila o svim aktuelnim temama koje se vezuju za njih u medijima.

Objavljeno: 18:26h
Lazar Stanušić

Najpoznatija grupa "Hurricane" već nedelju dana nastupa po Crnogorskom primorju, a naša novinarska ekipa u Sutomoru ulovila je devojke i odmah ih propitali o aktuelnostima.

Devojke, eto vas na moru, ali poslovno, kako vam se dopada energija publike na primorju?

-Hurricane: ,,Savršena je, predobra je, sjajna je. Uvek je ta morska energija, i onih koji rade i onih koji su na odmoru ili žive ovde, potpuno drugačija. Uvek se fantastično provedemo i mi a i naša publika naravno."

Hurricane
foto: Đorđe Buković

- Da li vam se ovog leta desilo nešto novo? Nova ljubav, možda?

-Hurricane: ,,Što se tiče generalno novosti, nije. I dalje se osećaju posledice korone koliko god da sve izgleda kao da je vraćeno u normalu. Ali nama je bilo bitno da počnemo da radimo i da se ponovo družimo sa našom publikom koja je najbolja na svetu. Što se tiče ljubavi, ne pričamo puno o emotivnom životu ali, nije. Sve po starom na tom polju. Posvećene smo sad nastupima i uživamo u tome."

Koliko ste se uželeli nastupa, pogotovu ovih letnjih i da li ste plašite novih mera povodom korona virusa koji opet kreće da bukti?

-Hurricane: ,,Premnogo. Mi toliko uživamo u tome da jedva čekamo da se uvece spremamo i krenemo na nastup. Jeste naporno malo jer smo stalno na putu ali sve su to slatke muke. Što se tiče korone i mera, šta je tu je. Ne možemo da utičemo na to, nadamo se samo da ćemo moći što više i što duže da radimo."

Kakve vam poruke stižu ovog leta od fanova, da li dobijate poruke ljubavnih sadržaja?

-Hurricane: ,,Ljubavnih poruka uvek ima. Ali kao i uvek, moramo da kažemo naša publika nama poklanja toliko ljubavi, prelepih reči, podrške i pohvala da smo mi presrećne zbog toga i trudimo se uvek da im uzvratimo svima podjednako koliko god možemo na koji god način."

Hurricane
foto: Đorđe Buković

Kakvi su vam planovi za dalje?

-Hurricane: ,,Za sad smo prebukirane sa nastupima, radimo svakodnevno i to nam je plan i u narednom periodu. Radimo usput na novim pesmama a do tad slusamo pesmu DO NEBA koju smo skoro izbacile i koja je osvojila srca publike."

Pojavila vest da ulazite u Zadrugu, da li je to tačno?

Hurricane
foto: Đorđe Buković

-Hurricane: ,,Nismo dobile ponudu ali i da jesmo, zbog nastupa i već zauzetih datuma sa obavezama ne bi mogle da prihvatimo."

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.