URAGANKE ULAZE U RIJALITI?! Ivana oduševljena ponudom, Ksenija i Sanja još razmišljaju!
Foto: Espreso.co.rs / Emilija Jovanović

opa!

URAGANKE ULAZE U RIJALITI?! Ivana oduševljena ponudom, Ksenija i Sanja još razmišljaju!

Besplatna reklama 24 sata dnevno.

Objavljeno: 09:05h

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić navodno će se useliti na imanje u Šimanovcima 6. septembra.

Ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima.

- Produkcija je nedavno pozvala devojke na razgovor i predložila im da uđu u "Zadrugu". Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno - priča dobro obavešten izvor.

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.

Uraganke, Hurricane
foto: Profimedia

- Ivana smatra da bi se odlično snašle u "Zadruzi" i da bi im to pomoglo u karijeri, pa ih ubeđuje da pristanu! Na sastanku im je rekla: "Pa i Marija Šerifović je ušla na 'Farmu' posle Evrovizije i vidite gde je sada" - priča izvor i dodaje da je Ivana na korak do toga da ubedi ostale članice grupe da se usele na imanje u Šimanovcima:

- Sanja i Ksenija razmišljaju da li će im zbog koronavirusa nastupi biti otkazani, pošto su brojke obolelih počele da skaču. Ako bude novih ograničenja, želele bi da to iskoriste i promovišu se u rijalitiju. Pre nego što konačno odluče, Ksenija želi da se posavetuje i sa ocem Knezom, koji se oprobao u "Survajveru". Uskoro će sve tri imati još jedan sastanak i, kako stvari zasad stoje, najverovatnije će zajedno potpisati ugovor!

Uraganke, Hurricane
foto: Zorica Pantelić

Čelnici su navodno rešili da dobro odreše kesu kako bi poslednja sezona megapopularnog rijalitija bila najbolja, pa su pored "uraganki" odlučili da uvedu još neka nova lica.

- U "Zadruzi 5" će se naći i fitnes-instruktor Matija Drašković. Od ovog mišićavog momka se očekuje da zavodi devojke, koje ga i inače obožavaju. Pored njega, u novoj sezoni gledaćemo i bivšu drugaricu Milice Kemez, izvesnu Dunju. Reč je o devojci koja je iznela sve detalje Miličinog boravka i rada u Švajcarskoj. Zapravo, preko nje je Mica otišla u Cirih da radi kao hostesa! U rijaliti bi trebalo da uđe i sama Milica, pa se očekuje da će leteti perje pred kamerama - priča izvor.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.