KOSTADIN TERZIĆ BIĆE PO DRUGI PUT TATA!Nakon glamuroznog krštenja sina lepe vesti ne prestaju, stiže još jedan član
Foto: Printscreen Instagram

čestitamo!

KOSTADIN TERZIĆ BIĆE PO DRUGI PUT TATA!Nakon glamuroznog krštenja sina lepe vesti ne prestaju, stiže još jedan član

Srećne vesti ih zatekle u lepo periodu života.

Objavljeno: 13:07h

Kostadin Terzić, sin generalnog direktora „Crvene zvezde“ Zvezdana Terzića, nedugo po proslavi prvog rođendana sina Vuka saznao je da će ponovo dobiti dečaka, a lepe vesti biće krunisane svadbenom ceremonijom u septembru.

zabava, estrada, Kostadin Terzić
foto: printscreen

Naime, Kostadinova izabranica Valentina Lopičić trudna je po drugi put pa će Vuk kroz nekoliko meseci dobiti mlađeg brata. Zbog ove informacije svi u porodici Terzić veoma su srećni i uzbuđeni, naročito ponosni deda. Da će još jedan dečak stići u njihov dom objavila je Kostadinova sestra Maša Terzić na svom nalogu na Instagramu.

Maša Terzić
foto: Printscreen Instagram

Atraktivna Podgoričanka i Terzićev naslednik, nedavno su sinu Vuku proslavili prvi rođendan i duže vreme planiraju svadbu.

Iako su mediji preneli informaciju da se par već venčao na intimnoj ceremoniji, veliko slavlje koje su planirali još početkom prošle godine izostalo je zbog mera protiv epidemije koronavirusa. Međutim,svadba bi mogla da usledi već u septembru. Medeni mesec već su, na neki način, imali, budući da su se tek nedavno vratili s romantičnog putovanja u Dubai.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.