ČUVENI VODITELJ POZIRAO SA SUPRUGOM KOJU RETKO POKAZUJE JAVNOSTI: Objava privukla veliku pažnju! (FOTO)
Foto: printscreen

opa!

ČUVENI VODITELJ POZIRAO SA SUPRUGOM KOJU RETKO POKAZUJE JAVNOSTI: Objava privukla veliku pažnju! (FOTO)

- Po otoku đir - napisao je HRT-ov voditelj u opisu selfieja na kojem u ležernom izdanju pozira s partnerkom u jednoj od ostrvskih ulica.

Objavljeno: 08:25h

Ognjen Golubić, voditelj emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', godišnji odmor provodi na Jadranu. Golubić trenutno odmara na ostrvu Murteru sa nevenčanom suprugom Bojanom Štetić koju ne pokazuje često.

Ovog puta svoje je pratioce na Instagramu iznenadio njihovom zajedničkom fotografijom.

- Po otoku đir - napisao je HRT-ov voditelj u opisu selfieja na kojem u ležernom izdanju pozira s partnerkom u jednoj od ostrvskih ulica. Fotografija je odmah privukla pažnju Ognjenovih pratilaca, a 'lajkovala' ju je i njegova koleginica iz emisije, Doris Pinčić.

Inače, Golubić s partnerkom ima ćerku tinejdžerku Dugu, a nedavno je u intervjuu priznao kako ga najviše žalosti što Dugi život trenutno prolazi u četiri zida.

- Deca danas nemaju ništa od mladosti kakvu smo mi imali i ne uživaju u druženju. Koliko god to grozno zvučalo, imam osećaj da su poput malih, nepravedno zatočenih zatvorenika. Žive život bez prijatelja, bez sportskih aktivnosti, bez odlazaka na koncerte i putovanja. Vreme je da neko razmisli kako će se dugoročno na njih odraziti ova kriza i neka ih se napokon pusti da žive kao što su živeli pre prvog zaključavanja - kazao je Golubić.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.