TVRDE DA JE MILJANA SAMO SINOĆ IZGUBILA 1.500 EVRA NA KOCKI: Kulićeva se oglasila, PRIZNALA JE!
Foto: Damir Dervišagić

AU

TVRDE DA JE MILJANA SAMO SINOĆ IZGUBILA 1.500 EVRA NA KOCKI: Kulićeva se oglasila, PRIZNALA JE!

Bila je cele večeri u kockarnici i igrala na slot aparatima, jednom da pritisnete ono dugme to je 200 do 300 dinara

Objavljeno:

Miljana Kulić nije se rešila svog najgoreg poroka- kocke, a sinoć je u jednoj kockarnici u blizini etno-sela u kojem odseda izgubila 1.500 evra.

Kulićeva je za Alo.rs potvrdila da je bila u kockarnici u blizini Krnjače, ali nije smela da kaže koji iznos je potrošila. Za Alo.rs je najpre progovorio izvor koji je otkrio šta je sve Miljana sinoć radila:

- Bila je cele večeri u kockarnici i igrala na slot aparatima, jednom da pritisnete ono dugme to je 200 do 300 dinara, a ona je pritiskala konstantno. Prolazili su sati, a ona nije ustajala. Samo je dolazila do devojaka koje tu rade da uzme poneku cigaretu, pa se vraćala za aparate. Ona je odmah ubacila oko 100.000 dinara, a posle je ubacivala po 5.000, 6.000 dinara u aparat. I dobila je jendom 100.000, ali je naravno toliko dugo igrala da je sve izgubila - istakao je izvor, a Miljana je priznala da je bila u kockarnici i da je kockala:

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- To nije istina, sedela sam s drugaricom, ona tamo radi i pila sam kafu - kaže Miljana koju su mediji pitali da je istina da je potršila preko 1.500 evra:

- Bože sačuvaj, to su za mene velike pare, potrošila sam 200 dinara. Jedan onaj udarac može da bude i 10, 20 i 30 dinara, tako da sam potrošila vrlo malo para- tvrdi Kulićeva koju smo pitali i da li njena majka Marija zna da je ona sinoć bila u kockarnici:

- Ne zna, i ja ne bih volela da sazna. Žena je bolesna. Teba sada da dođe da mi dovede sina - pokušavala je Miljana da nas ubedi da ćutimo o njenom poroku.

Bonus video:

00:11

AJFONKA KUPILA AUTO SEDIŠTE ZA LJUBIMCA! Tijana ŠOKIRALA izjavom: Sami birate da li je za BEBU ili PSA! (VIDEO)

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.