SVUDA JE CURELA KRV, UZEO JOJ JE GLAVU I UDARAO O SVOJE ČELO: Mina Vrbaški saznala ime napadača, ZNA GA!
Foto: Youtube printscreen

šok

SVUDA JE CURELA KRV, UZEO JOJ JE GLAVU I UDARAO O SVOJE ČELO: Mina Vrbaški saznala ime napadača, ZNA GA!

Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udario njeno o svoje čelo

Objavljeno:

Bivša učesnica "Zadruge", Mina Vrbaški pretučena je u nedelju tokom ranih jutarnjih časova. Ceo incident se odigrao u diskoteci, kada ju je nepoznati navodno iz čista mira napao.

Mina je te noći sa drugaricama izašla u diskoteku, a stariji muškarac je počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Kada mu je Mina prišla, on ju je uhvatio za glavu i zadao tri udarca u predelu lica, zbog kojih je Mina završila na zemlji.

Mina je završila u bolnici zbog povreda, a sada je isplivao izveštaj lekara.

Mina Vrbaški
foto: Youtube

- Dolazi u pratnji policije. Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udario njeno o svoje čelo. Pacijentkinja navodi da joj je 20 minuta curela krv iz nosa i žali se da joj trnu gornja i donja vilica. Glava - hematom prečnika 2cm između obrva - pisalo je u izveštaju, prenosi Pink.rs.

Ubrzo se oglasila i Vrbaški i otkrila kako se oseća nakon napada koji je doživela.

- Sada mi je dobro, dobila sam odmah uput da snimam glavu, hematom mi se povukao, oporavljam se. Saznala sam ko je dečko, sve znam o njemu, prijava će biti pokrenuta jako brzo. Meni je nepoznat, ali sam očigledno ja njemu poznata, iritantna, žao mi je što je morao da me gleda u klubu. Žao mi je što se ovako završilo, tj. započelo! - izjavila je Mina za gorenavedeni portal.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.