MIRKO ŠIJAN SE POSVAĐAO SA GOCOM BOŽINOVSKOM? Usred slavlja desilo se nešto NEOČEKIVANO!
Foto: Instagram printscreen

AU

MIRKO ŠIJAN SE POSVAĐAO SA GOCOM BOŽINOVSKOM? Usred slavlja desilo se nešto NEOČEKIVANO!

Naime, oni su se navodno posvađali, a onda se Mirko spakovao, pokupio Bojanine stvari i kolima otišao do porodilišta zajedno sa još nekim članovima porodice

Objavljeno:

Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić danas su postali roditelji malog Zorana, a ponosni tata je priredio slavlje u Surčinu.

U jednom trenutku je navodno došlo i do svađe između Goce Božinovske i njenog sina, jer mu je ona navodno zabranila da slavi u njihovom domu, zbog nedavne smrti njene majke i njegove bake, navodi Blic.

Naime, oni su se navodno posvađali, a onda se Mirko spakovao, pokupio Bojanine stvari i kolima otišao do porodilišta zajedno sa još nekim članovima porodice.

Šijan je pre navodne svađe već izlazio vidno uznemiren iz doma u Surčinu, a okupljenim novinarima se tada požalio da mu majka Goca ne da da slavi, te da mu je govorila da se smiri.

Goca Božinovska
foto: Youtube

- Čekam samo gosti da dođu. Baka Goca je rekla da se smirim, jer sam mnogo uzbuđen. Velja je rekao da se smirim, da ga čekam. A ja ne mogu da ga čekam, more vremena im treba da dođu - objasnio je Šijan za Blic.

Bonus video:

02:13

CECIN VELJKO ODE U FARMERE! Ražnatović kupio farmu SVINJA i iskeširao 50.000 EVRA, evo šta kažu komšije!

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.