SUPRUGA VOJE NEDELJKOVIĆA JE BILA NAMENJENA NJEGOVOM KOLEGI? Velika misterija se krije iza njihovog upoznavanja!
Foto: Ata

gusto je bilo

SUPRUGA VOJE NEDELJKOVIĆA JE BILA NAMENJENA NJEGOVOM KOLEGI? Velika misterija se krije iza njihovog upoznavanja!

Neobična ljubavna priča Maje i Voje Nedeljković.

Objavljeno:

Iako mu je tek „pedeset i neka“, izgleda da za Voju Nedeljkovića oduvek znamo. Uz popularnog radio i televizijskog voditelja stasavale su generacije, a sve što je radio tokom duge i plodonosne karijere, stiče se utisak, bilo je „osuđeno“ na uspeh.

Oni koji ga znaju iz mlađih dana tvrde da je uvek bio okružen lepim devojkama, pa ne čudi što se pre 18 godina sa jednom takvom i oženio.

Maju, u to vreme studentkinju medicine, prvi put je video na „Trećem kanalu“, gde je tada radio. Zvanično su se upoznali na jednoj manifestaciji, gde je ona bila angažovana kao promoterka, a Voja došao da vodi program umesto kolege Dejana Pantelića, koji je bio sprečen.

‒ Možda bi sad Deki bio sa njom u braku da sudbina nije umešala prste ‒ našalio se Voja u emisiji „Od A do Da“, gde je ispričao svoju ljubavnu priču.

Voja Nedeljković
foto: Vladimir Sporčić

Voja i Maja Nedeljković su brzo ušli u vezu, a ubrzo počeli i da žive zajedno. Uskoro je stigla vest da će postati roditelji.

Ono što parovi razvuku na nekoliko godina mi smo smestili u jednu. U hodu smo se upoznavali i prilagođavali jedno drugom.

Venčali su se 7. avgusta, tri dana pre nego što se rodio njihov sin Đorđe.

‒ Niz godina slušao sam pitanje kad ćeš da se ženiš. Moj odgovor je bio: „U četvrtak. To je jedan od retkih dana kad ne radim, a ionako četvrtkom nema nekih dešavanja.“ I, na kraju, stvarno bi četvrtak. U nedelju smo dobili dete.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.