NENAD ALEKSIĆ BESAN NA IVANU, POTKAČIO I TOMOVIĆA: Dotakao se i Tarine saobraćajne nesreće, Đedović ga nadigrao!
Foto: Bojan Trailović

iznenadio

NENAD ALEKSIĆ BESAN NA IVANU, POTKAČIO I TOMOVIĆA: Dotakao se i Tarine saobraćajne nesreće, Đedović ga nadigrao!

Reper se osvrnuo na propali brak, nije hteo previše da spominje suprugu.

Objavljeno: 18:43h

Nenad Aleksić Ša je u ispovesti otkrio sve o odnosu sa Markom Đedovićem i Franom Pujasom, osvrnuo se i na bivšu ženu Ivanu i Vladimira Tomovića.

Nenad Aleksić Ša
foto: SONJA SPASIĆ, NIKOLA ANĐIĆ

Neizbežno pitanje je vezano za tvog bivšeg ili sadašnjeg prijatelja Marka Đedovića. U kakvim ste odnosima posle svih dešavanja, emisija, svađa i prepirki?

- Spustili smo loptu, mi smo proveli deset meseci tamo, družili smo se, šta se izdešavalo izdešavalo se, ja sam to sve ostavio iza sebe. Što se kaže nema tu zle krvi, nema ljutnje. Mogu da kažem da smo okej i da imam lepo mišljenje bez obzira na sve.

Podrazumeva se i tvoje prijateljstvo sa Franom. Proveli ste takođe deset meseci zajedno i bili ste najbolji prijatelji. Šta se to desilo i zašto više nise u kontaktu?

- Ne znam kako da ti opišem to, mi nismo u lošim odnosima. Nije da ne pričamo, odjednom sam čuo da on sa mnom nije dobar mi se nikada nismo posvađali, jednostavno sam dosta putovao. Na jednom pod putovanja sam mu se javio i rekao nemoj da misliš da sam te zaboravio, javiću se da se vidimo, a u međuvremenu sam čuo da je ljut. Ja na njega nisam i dalje imam lepo mišljenje sve je okej, ne znam, ljudi to smatraju kao prekid prijateljstva, ako tako to misle okej.

Nenad Aleksić Ša
foto: INSTRAGRAM, ANA PAUNKOVIĆ

Tvoj odnos sa Ivanom trenutno, bivšom suprugom i kako komentarišeš njen odnos sa Tomovićem?

- Nismo se čuli i nema potrebe da se čujemo, svako je krenuo svojim putem. Ne zanima je sa kim je i šta radi. Ne obazirem se sa kim će da bude.

Nakon nesreće i skandala sa slupanim automobilom, Ša nije želeo da komentariše to.

- Trenutno sam na putu, to zaista ne komentarišem, hvala - kratko je odgovorio reper.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.