ZVEZDI GRANDA PRETI KAVAČKI KLAN: Pevačica na meti mafije!
Foto: Printscreen Instagram

šok

ZVEZDI GRANDA PRETI KAVAČKI KLAN: Pevačica na meti mafije!

On je tada ugostio brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su tada pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi

Objavljeno: 21:36h

Jadranka Barjaktarović dobila je preteće poruke od kavačkog klana i, kako saznajemo, sklonila se na jednu planinu!

Naime, ona je u januaru ove godine pevala Radoju Zviceru, jednom od vođa kavačkog klana, na proslavi krsne slave Svetog Jovana Krstitelja. On je tada ugostio brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su tada pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi. Za atmosferu tokom proslave bila je zadužena upravo Barjaktarovićka, koja je već bila u žiži javnosti zbog skandala na proslavi DPS, kad je pevala antisrpske pesme.

Jadranka Barjaktarović
foto: Printscreen

- Jadranka je u panici, plaši se da bi mogla da bude meta kavačkog klana jer je na privatnoj proslavi u Zvicerovoj kući u Kotoru zabavljala njega i njegove goste, među kojima su bili i Veljko Belivuk i Marko Miljković, ali i drugi ljudi iz kriminalnog miljea koji se do sada nisu pominjali, niti su uhapšeni. Požalila se da su joj stigle preteće poruke, u kontekstu da pazi šta govori i da ne pomišlja da sarađuje sa policijom - otkriva izvor za Kurir.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.