NAKON SRAMNOG I NASILNOG PONAŠANJA NA KONCENTRU BUBE I ĐALE U NIŠU CELA ESTRADA USTALA NA NOGE: Svi ih osuđuju!
Foto: Printscreen

užas

NAKON SRAMNOG I NASILNOG PONAŠANJA NA KONCENTRU BUBE I ĐALE U NIŠU CELA ESTRADA USTALA NA NOGE: Svi ih osuđuju!

Korisnici društvenih mreža su oštro osudili ovakvo nasilje prema momku. Medijima kruži informacija da su članovi obezbeđenja bacili momka u publiku

Objavljeno:

Bosanski reperi, Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu.

Društvenim mrežama kruži snimak na kom se vidi kako dva momka bacaju jednog dečka sa bine u publiku, dok je reper Inas pevao svoj blok. Odjednom je u prvim redovima publike nastao potpuni haos kada je dečko pao sa bine.

Korisnici društvenih mreža su oštro osudili ovakvo nasilje prema momku. Medijima kruži informacija da su članovi obezbeđenja bacili momka u publiku.

Na snimku se jasno vidi kako bacaju dečka u masu, a zatim uskaču među publiku kako bi ga još par puta gurnuli i udarili. Pogledajte snimak u nastavku:

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Sada se povodom ove situacije oglasio i pevač Sloba Radanaović. On je na svom Instagramu uputio poruku, čiji sadržaj odgovara ovoj situaciji, iako repere nije pomenuo:

- Izvođači treba da štite svoju publiku, a ne da gledaju dok ih neko baca sa bine i bije. Šta god da se dogodilo, to su klinci i nasilje nije rešenje. Treba da vas je sramota - bio je jasan Radanović.

Ni starleta Tamara Đurić nije ostala imuna na ovaj skandal. Đurićeva je bez dlake na jeziku osudila repere. Objavila je sporni snimak i napisala:

- "Sve smo Srbe vešali na vrbe", "Ubij Srbina", to su sve reči ovim momaka! Istu sudbinu želim svakome ko plati da uđe na njihov koncert - napisala je Tamara u okviru svoje objave.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Ostaje da vidimo da li će neko snositi posledice zbog nasilnog ponašanja i kako će reperi regaovati na prozivke kolega sa estrade.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.