DANAS JE PEVAČICA, A MAŠTALA JE DA ĆE SE BAVITI POSLOM KOJI NEMA VEZE SA MIKROFONOM!
Jelena Kostov, Foto: Emilija Jovanović

niste znali

DANAS JE PEVAČICA, A MAŠTALA JE DA ĆE SE BAVITI POSLOM KOJI NEMA VEZE SA MIKROFONOM!

Dok joj je porodica na prvom, muzika zauzima svakako zavidno drugo mesto na njenoj listi prioriteta. Međutim, jedno vreme je želela da se bavi poslom koji veze s mikrofonom - nema

Objavljeno:

Jelena Kostov uspela je da dotakne same zvezde kao pevačica.

Zaljubljena u muziku, posle osnovne škole napustila je rodni Dimitrovgrad i preselila se u Niš. Srednju muzičku školu, kao i Muzičku akademiju, završila je u tom gradu. Međutim, postojalo je vreme kada uopšte nije razmišljala o tome da se lati mikrofona.

Jelena Kostov
foto: Foto: Emilija Jovanovic

Pevačica je, naime, želela da bude medicinska sestra.

– Želela sam da budem medicinska sestra. Iako ja padam u nesvest kada vidim krv i to je bilo totalno nepojmljivo – ispričala je ona, pa objašnjava da je, pošto je ipak izrazila želju da upiše muzičku školu, porazgovarala sa ujnom koja je psiholog.

– Jednom sam došla iz škole i izrazila želju da upišem muzičku školu. Pozvali su moju ujnu koja je psiholog i kada sam izašla iz njene kancelarije rekla sam da upisujem muzičku školu, a znate šta mi je ona rekla: „Da li ima nešto bolje nego da ti život bude pesma?” – zaključila je Jelena.

Bonus video:

00:12

KORAĆEVA IZBACILA SILIKONE I OTIŠLA U PROVOD SA BIVŠOM ZADRUGARKOM: Ana objavila snimak, pokazala i šta joj je MAJKA PORUČILA!

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.