"NIŠTA GORE KAD IZ OPANAKA, OBUJEŠ CIPELE": Kaću Živković nazvali SELJANKOM, pevačica se brutalno oglasila!
Foto: printscreen

svaka čast, kaća

"NIŠTA GORE KAD IZ OPANAKA, OBUJEŠ CIPELE": Kaću Živković nazvali SELJANKOM, pevačica se brutalno oglasila!

Katarina Živković se našla na meti žestokih uvreda jedne korisnice Instagrama, od koje, kako je kasnije objasnila – ne može da pobegne. Prema njenim rečima, ne pomaže joj ni da je blokira jer „glupost i vaspitanje uvek isplivaju na površinu”

Objavljeno:

Pevačica na prozivke, međutim, nije ćutala. Ne skrivajući identitet svog hejtera sa Instagrama, odgovorila je jednako oštro

Katarina Živković se našla na meti žestokih uvreda jedne korisnice Instagrama, od koje, kako je kasnije objasnila – ne može da pobegne. Prema njenim rečima, ne pomaže joj ni da je blokira jer „glupost i vaspitanje uvek isplivaju na površinu”.

Kada je izvesna gospođa „napala” pevačicu, ona joj to nije prećutala. Odgovorila je jednako žestoko, pa sve objavila u okviru svojkih storija, ne skrivajući čak ni njen identitet.

– Seljančura, ko je ona da ne sme niko da je pita. Glupača, ništa gore nego kada seljanka izuje opanke i obuje sandalke. Šta je ona umislila ko je? Prostakuša – pisala je Kaći gospođa nepoznata javnosti.

Kaća Živković
foto: Printscreen

– Zbog ovakve kao što je ova gospođa smo, nažalost, tu gde jesmo. Džaba je blokiram, glupost i vaspitanje uvek isplivaju na površinu i pluta kao i još nešto”, odgovorila je pevačica.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.