BAĆA JE MALO NERVOZAN: Glumac zgroženo komentarisao izjavu bivše Bikovićeve devojke, potpuno PODRŽAO Miloša!
Foto: Printscreen youtube

opa

BAĆA JE MALO NERVOZAN: Glumac zgroženo komentarisao izjavu bivše Bikovićeve devojke, potpuno PODRŽAO Miloša!

Miodrag Radonjić oglasio se na svom Instagramu, nakon što se njegov kolega Miloš Biković našao u nezavidnoj situaciji

Objavljeno:

Poznati glumac Miodrag Radonjić, poznatiji kao Baća iz filma ,,Južni vetar", nakon što se njegov kolega Miloš Biković našao u centru skandala, zbog optužbi bivših devojaka, on ga je javno podržao.

Miodrag Radonjić oglasio se na svom Instagramu, nakon što se njegov kolega Miloš Biković našao u nezavidnoj situaciji.

Naime, Miloš Biković i njegova devojka ruskinja Arina Vološina raskinuli su, a onda je ona javno progovorila o njihovom odnosu o čemu više možete pročitati ovde.

Nakon toga, oglasila se i manekenka Barbara Tatalović, koja je ranije bila sa Milošem u emotivnoj vezi i podržala rusku plesačicu, potvrdivši njene izjave, jer kako je navela sve to prepoznaje.

miloš biković
foto: Printscreen Instagram

Sada se oglasio i Miodrag, objavivši tekstualnu fotografiju na svom Instagramu, pokazavši time da javno podržava svog kolegu.

- Poštovani predstavnici medija! Ne bih mnogo komentarisao čitav slučaj i te devojke, mogu samo da kažem da mi je žao što živim u društvu u kome je moguće da bilo koju uspešnu istaknutu ličnost vrednu pažnje, sa svetskim uspehom i priznanjem, medijski satanizuješ u vrlo kratkom roku. Ne mora čak ništa ni da uradi. Dovoljno je reći da je gnusan. Sramota. Toliko.

Bonus video:

02:43

VELJKO RAŽNATOVIĆ ZA KURIR: ZACEMENTIRAĆU SVOJE IME U BOKSU! Priznao da ne može da DIŠE zbog pritiska svog RATNIČKOG PREZIMENA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.