TEA TAIROVIĆ SAMO ZA ESPRESO: Kraljica bakšiša ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA,nastupe SAMO REĐA a u studiju krčka novi HIT
Tea Tairović, Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

nek' noćas gori balkan!

TEA TAIROVIĆ SAMO ZA ESPRESO: Kraljica bakšiša ZAPUŠILA USTA HEJTERIMA,nastupe SAMO REĐA a u studiju krčka novi HIT

Put ka uspehu vredno je gradila 8 godina.

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović skoro deceniju već pleni harizmom, vatrenim izgledom, energičnim nastupima i britkim stavovima. Iako ne voli da se bez povoda oglašava za medije, otvorila je dušu za naš portal i progovorila o stvarima o kojima ne priča toliko često.

Tea Tairović
foto: Instagram printscreen

Hit godine 'Hajde' zaljuljao je Balkan i tako postao lična karta mladoj pevačici, priznaje da nema tenziju ako joj naredna numera ne bude ovoliko uspešna:

- Publika svakako očekuje da svaka sledeća pesma nadmaši prethodnu. Ja to ne gledam tako. Ne treba pesme porediti jednu sa drugom. 'Hajde' je hit koji je teško nadmašiti i ne bih smela da se kladim i govorim unapred, ali ono što pripremam za septembar je jako dobro. E sad, videćemo tek kako će publika to proceniti - objašnjava Tea.

Iako možda ne deluje tako, Tei se uspeh nije dogodio preko noći:

- Iako sam mlada, moj 'uspeh preko noći' sam gradila 8 godina. Dugo sam u ovom poslu i samim tim, puno puta sam padala i ustajala - kaže ona.

Pored mnogobrojnih plesnih postignuća i nagrada koje je osvojila, Tea je uspela da se na fakultetu posveti psihologiji uprkos tome što je paralelno gradila pevačku karijeru od koje danas živi.

Zanimalo nas je da li se lepim ženama uspeh prašta:

- Teško se prašta svim ženama, ja sam po prirodi optimista ali je realnost takva… posebno ako ste obrazovani, elokventni i ako sa vama ne može lako. Kad ne mogu da vam nađu manu u poslu onda krenu da ih izmišljaju ali i to treba damski izdržati - objasnila je pevačica.

Tea Tairović
foto: Emilija Jovanović

Umetničku notu, muzikalnost i talenat itekako je imala od koga da nasledi i o tome govori sa velikom dozom zahvalnosti i poštovanja. Tea je po prvi put za Espreso otvorila dušu o njima:

- Moja majka je, pored toga što se bavila javnim poslom, i profesor engleskog jezika a otac doktor primenjenih umetnosti. Tako da zaista nisam mogla da imam bolje “mentore” i savetnike. Oni me nikad nisu forsirali, šta više, možda su i želeli neko drugo zanimanje za mene jer znaju koliko je ovo zahtevno i koliko god da imaš leđa i podršku ipak deo puta moraš proći sam… sve što jesam je zahvaljujuci njima, od gena preko talenta do bezuslovne ljubavi i nadam se da cu i ja biti takav roditelj jednog dana - ponosno ističe pevačica.

Nedavno je dobila nadimak 'Kraljica bakšiša', ovim putem je otkrila da li joj to laska ili pak ne:

- Ne priznajem nadimke koje mi daju mediji, već isključivo publika. Ukoliko me i publika zove ovako, to je za mene svakako onda pozitivna stvar i nemam ništa protiv toga jer je bakšiš nešto što ljudi daju iz čistog zadovoljstva.

Ona radi punom parom, a pogledavši njen raspored, lako se može zaljučiti da tu i nema mnogo prostora za odmor:

- Zapravo mi nije toliko teško koliko sam mislila da će mi biti. Volim ovaj posao a sam nastup je ono za šta mi muzičari živimo i radimo. Ono što je teško u ovoj priči jeste stići od tačke A do tačke B i prosto taj fizički napor gde ja, kao i svi, imam svoje limite. Za sada nisam prešla granicu i izdržavam, moram da čuvam energiju za američku turneju ali videćemo na kraju avgusta kako će biti - zaključuje Tea za naš portal.

Bonus video:

00:33

KAŽU DA JE TEA BOMBA, A U LJUBAVI JOJ NIJE SVE PO VOLJI: Progovorila je o EMOCIJAMA

(Espreso/M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.