BRAT SE UBIO IZ PUŠKE, SESTRA MU SE OBESILA! EMOTIVNA ISPOVEST MILOŠA BOJANIĆA TERA SUZE NA OČI:I kamen bi zaplakao
Miloš Bojanić, Foto: Damir Dervišagić

potresno

BRAT SE UBIO IZ PUŠKE, SESTRA MU SE OBESILA! EMOTIVNA ISPOVEST MILOŠA BOJANIĆA TERA SUZE NA OČI:I kamen bi zaplakao

Miloš Bojanić na ivici suza govorio o porodičnoj tragediji i teškim životnim trenucima!

Objavljeno:

Pevač Miloš Bojanić u jednom intervjuu otvorio je dušu i ispričao detalje iz svog privatnog života posebno govoreći o najtežim trenucima kroz koje je prošao.

Miloš Bojanić
foto: Printscreen

Napominje kako je njegovu porodicu i familiju zadesilo nekoliko teških tragedija koje su ga mnogo pogodile.

"Imao sam velikih tragedija u porodici i familiji – sestra mi je umrla u 48. godini, to me posebno pogodilo, brat od tetke u 36. umro na spavanju. Jedna sestra mi se obesila, jedan brat se ubio iz puške… Sve sam to jako teško podneo", ispričao je on.

Široj javnosti je poznato i to da Miloš i njegova supruga poseduju poseduju vilu na obroncima Fruške gore za koju se pisalo da je pevač u nju uložio 1,5 evra. Zamak je na prodaju, a pošto nema žurbe, dok ne naiđe kupac, pevač i njegova supruga odlučili su da ga izdaju. Vest o prodaji osvanula je pre nekoliko godina, a dok kuća ne bude prodata vrata su otvorena za sve one koji žele da provedu dan, dva ili više u njoj, pa čak i da prave proslave ili jednostavno dođu na odmor.

Miloš Bojanić
foto: Dragan Kadić

"Meni se sve sviđa! Pa, vidite fotografije, to je raj na zemlji. Ali, šta da vam kažem, ja sam to i projektovao, gradio svojim rukama, sve. Ovo mi je peta kuća po redu i kad me pitate od mojih petoro dece - koje vam se najviše sviđa (smeh)… Sve mi se sviđa, svaki detalj. Neke prethodne sam i prodao, pa ono što pogrešimo na jednoj, onda na drugoj ispravimo, ali ova dva bazena su toliko dominantna i toliko se usaglašavaju… Mada, nama nije bio potreban ovaj bazen napolju. Ali, Branka kaže: 'Napravi ti, pa da ja to iznajmljujem'. Sad vidim da je to bila dobra odluka", istakao je pevač u emsiji "Specijal" i dodao kako uopšte ne ulazi u to koja je cena, budući da sve vodi njegova supruga.

Bonus video:

00:06

LUNA POKAZALA JUTARNJU IDILU! Đoganijeva snimila MARKA I MIJU, svima na mrežama izmamila OSMEHE: Tatina devojčica!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.