ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA DELI SAVETE DEVOJČICAMA KAKO DA IM GRUDI BRŽE PORASTU!
Foto: Instagram printscreen

šok!

ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA DELI SAVETE DEVOJČICAMA KAKO DA IM GRUDI BRŽE PORASTU!

Džinovićeva ćerka obašnjavala je jednoj svojoj obožavateljki na društvenoj mreži Instagram kako pravilno da joj rastu grudi

Objavljeno:

Ćerka pevača Harisa Džinovića, Đina, veoma je aktivna na društvenim mrežama i na pragu je da postane poznata influenserka. Mnoge devojčice prate njene profile na Instagrmu i Tik Toku i traže joj savete, a najnovije o čemu je Đina pisala, sve je ostavilo u šoku.

Ovoga puta, Džinovićeva ćerka obašnjavala je jednoj svojoj obožavateljki na društvenoj mreži Instagram kako pravilno da joj rastu grudi i šta može tim povodom da učini kako one ne bi visile. Ona je objašnjava i kakve brushaltere bi devojčice u razvoju trebalo da kupuju, a mnogi su ostali šokirani Đininim savetima:

đina džinović
foto: Printscreen Instagram

- Okej, uglavnom "push up" dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne mazi nadole - savetuje Đina koja je u nastavku otkrila i šta još treba preduzeti da grudi ne bi visile:

- Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mesečno se setim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise - napisala je Đina na svom profilu na Instagramu u okviru besplatnih saveta jednoj devojčici koja ju je zamlila za mišljenje.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.