IVANA PETERS JE VEČERAS TREBALO DA NASTUPA: Đorđe David se oglasio, imao je JAK KOMENTAR za nju!
Foto: Aleksandar Stojanović

au

IVANA PETERS JE VEČERAS TREBALO DA NASTUPA: Đorđe David se oglasio, imao je JAK KOMENTAR za nju!

Prosto nećemo da radimo nešto protivprirodno, te iako je operacija protekla u najboljem redu i ona je okej, treba da odmori. Još je u postoperativnom periodu i sve je rovito

Objavljeno:

Ivana Peters i Đorđe David ovog leta nastupaju zajedno, te su, od kada su popustile epidemiološke mere, već napravili nekoliko dobrih žurki. Ipak Đorđe otkriva da će njegova koleginica sada preskočiti par nastupa kako bi se oporavila.

- Ivana je jedna lavica, ona se oseća dobro ali će odmoriti od nastupa zbog operacije jedno sedam dana. Prosto nećemo da radimo nešto protivprirodno, te iako je operacija protekla u najboljem redu i ona je okej, treba da odmori. Još je u postoperativnom periodu i sve je rovito - ističe Đorđe te dodaje da će im se pridružiti od sledećeg vikenda, kao i da ih očekuje dosta nastupa do kraja leta:

Đorđe David
foto: Youtube

- Sve dosta stvari zavisi i od epidemioloških mera, slušamo šta nam kažu nadležni i tako se rukovodimo. Znam da ćemo u Banjaluci imati veliki koncert sredinom avgusta na Moto festu, gde će biti jedna ozbiljna žurka, a čeka nas i Makedonija i dosta koncerata po Srbiji.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.