IZRAČUNATO BOGATSTVO LEPE BRENE: Čuveni inostrani sajt sabrao sve što pevačica ima, reč je o MILIONIMA!
Foto: Dragana Udovičić

ŠOK

IZRAČUNATO BOGATSTVO LEPE BRENE: Čuveni inostrani sajt sabrao sve što pevačica ima, reč je o MILIONIMA!

ezultate sajta proverava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije

Objavljeno:

Bogatstvo domaćih i stranih javnih ličnosti meri se milionima. Mnogi od njih zaslužni su za svoj uspeh i godinama su kroz karijeru želeli da budu sve bolji, ali i bogatiji. Poznati sajt „Celebrity net worth“ sabrao je sve bogatstvo ličnosti iz sveta zabave, sporta i ostalih grana. Rezultate sajta proverava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije. Vredno rade na tome da osiguraju da svi njihovi brojevi budu najtačniji, kao i to da informacije o finansijama slavnih budu veoma precizne.

Jugoslovenska pevačica Lepa Brena ima više od 16 miliona dolara. Ona je najprodavanija ženska umetnica u bivšoj Jugoslaviji koja je prodala više od 40 miliona ploča. Iako je njeno pravo ime Fahreta Živojinović, poznatija je pod umetničkim imenom Lepa Brena. Njen debitantski studijski album „Čačak, Čačak“ objavljen je 1982. godine, a do 2013. izdala je ukupno 17 albuma. Fahreta Živojinović se takođe pojavila u nekoliko filmova i televizijskih serija. Glumila je u novogodišnjoj zabavi u Beogradu 2016. zajedno sa Stivenom Sigalom.

Lepa Brena
foto: Printscreen Instagram

Lepa Brena je veoma uspešna poslovna žena, ona je zajedno sa njenim dugogodišnjim prijateljem Sašom Popovićem osnovala muzičku imperiju “Grand Production” koju je nedavno i prodala za vrtoglavu cifru.

Pjevačica takođe veoma pametno ulaže svoj novac stoga i ne čudi odakle toliko bogatstvo.

Bonus video:

00:53

JAGODINSKO KULTURNO LETO OVE GODINE SA NIKAD BOGATIJIM KULTURNIM PROGRAMOM

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.