Pevala je Šabanu na uvce sa 17 godina: Gde je devojčica koja je očarala legendu sada? (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Predvideo joj je šta?

Pevala je Šabanu na uvce sa 17 godina: Gde je devojčica koja je očarala legendu sada? (VIDEO)

Da li će se Šaban setiti ovog glasa?
Objavljeno: 13:21h

Ipak, malo je poznato da je Ivana Keković, tada Ostojić, još sa 16 godina nastupala pred istaknutim članovima žirija koji su sudili tokom prethodne sezone, a među kojima je bio i istaknuti bard domaće muzike Šaban Šaulić lično.

Naime, Ivana je na svom Instagramu podelila fotografiju sa svog takmičenja "Raspevana jesen" iz 1999. godine koje se održavalo u Šapcu, kada je odnela ubedljivu pobedu odlukom žirija i publike. Pesma koju je tada pevala bila je "Zajdi, zajdi", a u žiriju su bili i Ana Bekuta, Ljuba Aličić i Snežana Đurišić, pored već spomenutog Šabana Šaulića.

foto: Fejsbuk/Ivana kekovic

- To je bio moj prvi veliki uspeh. Imala sam samo 16 godina i verujte nije bilo lako stati pred tako velika imena naše muzičke scene. Pevala sam pesmu "Zajdi, zajdi" i osvojila sam prvu nagradu žirija i publike. Bila sam zaista mnogo srećna, rekla je Ivana.

Ona se našalila da sumnja da bi je se Šaban sada setio kada bi se takmičila, ali se nada da bi isto prepoznao njen talenat.

Može se reći da je stručni žiri već tada prepoznao talenat u Ivani, a koliko dugo ćemo čekati do njenog prvog singla ili albuma, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.