ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ODUVEK JE VAŽILA ZA LEPOTICU: Nedavno je otkrila šta je KORIGOVALA na sebi!
Anastasija Ražnatović, Foto: Printscreen

nekad i sad

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ODUVEK JE VAŽILA ZA LEPOTICU: Nedavno je otkrila šta je KORIGOVALA na sebi!

Ovako je Anastasija Ražnatović izgledala pre nekoliko korekcija.

Objavljeno: 15:53h

Anastasija Ražnatović deo je javnog sveta, čini se se oduvek, te je njeno odrastanje, kao i promene fizičkog izgleda kroz godine ispratila cela nacija.

Kada se pogledaju njene stare fotke evidentno je da je lepa pevačica dosta eksperimentisala sa frizurama i bojom kose, a poznato je i da je "obavila" nekoliko korekcija na svom licu o kojima je javno i govorila.

Anastasija nikada nije krila da je operisala nos, kao i da je povećavala usta, a mnogi govore da sada važi i za jednu od lepših devojaka na domaćoj sceni.

O operaciji nosa i starim slikama koje kruže internetom, Ražnatovićeva je jednom prilikom otvoreno govorila i u jednoj emisiji:

"Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno", rekla je pevačica i dodala:

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Youtube/AmiG Show

"Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to".

Bonus video:

00:09

BRUKA! KO JE ONA DA SUDI DRUGIMA?! Sanja Marinković sramnim potezom razbesnela javnost

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.