Isak i Valentina dobili prvence!
Zvezde Granda, Foto: Z. K. Munja

Probili led

Isak i Valentina dobili prvence!

Pobednik ZG Mahir Mulalić u studiju, jos sedam pesama očekuje mlade pevače

Objavljeno:

Samo mesec dana nakon završetka poslednje sezone 'Zvezde Granda' Valentina Kuzmanović i Isak Sabanović snimili su svoje pesme!

Zvezde Granda
foto: Z. K. Munja

On kao drugoplasirani takmicar objavio je pesmu "Prvo jutro", autora Saše Lazića i Aleksandra Milića Milija, koji je ujedno i njegov mentor, dok je Valentina, trećeplasirana finalistkinja bila muza jednog od cuvenog dvojca popularnih Aspirinaca, Miloša Roganovica sa pesmom "Hladno srce".

Zvezde Granda
foto: Z. K. Munja

Kada je reč o pobedniku "Zvezda Granda" Mahiru Mulalicu uskoro se očekuje i njegova prva pesma, budući da je zbog obaveza oko organizacije koncerta u rodnoj Gračanici, preuzimanju automobila, te mnogobronih nastupa nakon završetka finalne emisije i izbora samih pesama, kasnije ušao u studio.

Zvezde Granda
foto: Z. K. Munja

Osim svega navedenog, očekuju nas jos sedam kompozicija koje ce dobiti mladi pevači, a za koje celnici produkcija smatraju da im spremljene pesme najbolje, uslovno rečeno, leže, budući da su se tokom čitave sezone birale kompozicije najeminentnijih regionalnih autora.

Tako neke od pesama koje cemo uskoro čuti potpisuju Jelena Trifunovic, Saša Lazic, Marko Cvetković, Miloš Roganović, ali i vrhunski grčki autori, koji su dali sve potrebne dozvole da se upravo njihove pesme snime.

Zvezde Granda
foto: Z. K. Munja

"Ideja je da se svake godine na albumima 'Zvezde Granda' okupe najbolje pesme i autori iz regiona, a koje su primerene širokom stilu nase produkcije i da to bude odskočna daska za njihove tek započete karijere. S obzirom na to da prvo trazim pesme koje bi se mogle naci na albumima nasih najvećih zvezda posao nije uopšte lak, ali ponudićemo jedan raznolik i drugačiji muzički splet. Nas cilj je da nase mlade zvezde u startu dobiju vrhunske kreacije i produkciju kao da su iskusni pevači. Veliki svakako jesu. Ova sezona je imala rekordnu gledanost i zasluzuje takav predivan muzički završetak. Najpre ćemo pustiti pesme za prvo četvoro najbolje plasiranih takmičara i što je jako zanimljivo, a na sta smo jako ponosni jeste činjenica da su oni iz četiri različite republike - Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Sve ostale numere planiramo da objedinimo u septembru u vidu zajedničke premijere", ponosno je istakao Aleksandar Milić Mili direktor muzicke produkcije u "Grandu".

Zvezde Granda
foto: Z. K. Munja

Pesme možete poslusati ovde:

Isak:

Valentina:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media