BILI SU NA KORAK OD RAZVODA, JEDNO DRUGO NISU MOGLI DA PODNESU: Ljubav je IPAK pobedila!
Nikolina Kovač i Saša Kapor, Foto: Marina Lopičić

ispovest

BILI SU NA KORAK OD RAZVODA, JEDNO DRUGO NISU MOGLI DA PODNESU: Ljubav je IPAK pobedila!

Mi smo pre svega roditelji i naš zajednički cilj jeste da naša deca budu ponosna na nas, Saša

Objavljeno:
  • 14

Saša Kapor i Nikolina Kovač, jedan od skladnijih estradnih parova, ne kriju da su u zajednici dugoj deceniju imali nesuglasica i problema, koje su tolerancijom i razgovorom uspevali da reše. U emotivnoj ispovesti ova dva vrsna pevača i roditelja dvoje dece otkrivaju da su bili na korak od razvoda.

Saša Kapor
foto: Printscreen/Instagram/nikolina.kovac

- Ja sam u svoju suprugu i danas zaljubljen kao i prvog dana, a nekad mi se čak čini da je zaljubljenost sada veća nego na početku - rekao je Saša i dodao:

- Ja sam srećnik jer je nisam tražio, a našao sam je. Nisam ni bio svestan da će Nikolina biti ljubav mog života i majka moje dece - rekao je on, a onda se osvrnuo na bračne razmirice.

- Kao i u svakom braku, i u našem je bilo perioda kojih se nerado sećamo. Srećom, iza nas su - priznao je.

- Mi smo javno pričali o krizi u našoj zajednici jer smatramo da o tome treba govoriti. Bilo je perioda i kada nismo razgovarali, ali najbitnije je da smo naučili da se oblikujemo jedan prema drugom i da imamo zajedničku suštinu, a to su naša deca - kaže Kapor. Nikolina se složila sa svojim suprugom, pa dodala:

- Oboje smo transparentni i nikada probleme nismo gurali pod tepih. Takođe, nismo želeli da detaljišemo i u javnost iznosimo prljav veš - rekla je Nikolina i dodala da je njihova misija da budu što bolji roditelji, te da njihovi naslednici budu ponosni na njih.

Zabava, Estrada, Pevačica, Pevač, Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Marija Zdravković

- Što se braka tiče, najbitnije je da među partnerima ima razumevanja i tolerancije. Kroz naš brak bilo je raznih faza, od upoznavanja, prihvatanja, davanja, pa do momenta kada nijedno od nas dvoje ovo drugo nije moglo da podnese. Ipak, drago mi je da je sve to iza nas i da danas uživamo u braku i ljubavi, sa sinom i ćerkom - rekla je iskreno Nikolina Kovač.

Bonus video:

MAJA ĆE POZELENETI OD MUKE: Janjuš uživa sa Anom Korać, pevaju i đuskaju u kolima dok je Marinkovićeva u Crnoj Gori! (VIDEO)
00:10

MAJA ĆE POZELENETI OD MUKE: Janjuš uživa sa Anom Korać, pevaju i đuskaju u kolima dok je Marinkovićeva u Crnoj Gori! (VIDEO)

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media