"KADA SAM UGLEDALA BEKVALČEVU, POMISLILA SAM - U MENI IMAŠ DRUGA!" Voditeljka o prijateljstvu sa MALOM PLAVOM!
Aleksandra Jeftanović, Foto: Promo

prijateljstvo

"KADA SAM UGLEDALA BEKVALČEVU, POMISLILA SAM - U MENI IMAŠ DRUGA!" Voditeljka o prijateljstvu sa MALOM PLAVOM!

Voditeljka je s pevačicom, pre svega, uvek imala dobru saradnju. Kasnije, poznanstvo je bilo podignuto na viši nivo, kako im mališani idu zajedno u vrtić.

Objavljeno:

Jedno od najomiljenijih televizijskih lica, Aleksandra Jeftanović, posle duže pauze se vratila na male ekrane i na taj način obradovala brojne fanove koji su je zavoleli još u „Sitiju”.

Aleksandra Jeftanović
foto: Instagram

Već neko vreme, ona uživa vodeći „Kec na jedanaest”, a pre neko veče, pripala joj je i voditeljska palica tokom promocije nove pesme i spota pevačice Nataše Bekvalac.

Takođe, dotakla se i dugogodišnje saradnje s Bekvalčevom, koja je tek nedavno prerasla i u prijateljstvo, jer im naslednici sada idu zajedno u vrtić.

Kako ste se Vi i Nataša Bekvalac upoznale?

– Nataša i ja smo drugarice iz vrtića, deca nam idu zajedno u vrtić. Neprirodno mi je da s njom pričam sad o poslu, jer godinu dana već pričamo samo i isključivo o deci (osmeh). Uvek smo imale super saradnju. Sećam se trenutka kada sam radila „City”, a ona se pojavila u Herceg Novom. Tada je prvi put kročila na scenu i istog trenutka se znalo da će ona biti zvezda. Jedan moj drug je bio zaljubljen u nju i sećam se da sam joj to rekla… Mislim, ko nije imao super druga koji je zaljubljen u Natašu Bekvalac? (osmeh) Samo, ja sam eto imala priliku da je upoznam, pa da joj to i kažem. Mi se nikad nismo privatno družile. Tu smo se našle, u ovim ulogama, posle dvadeset godina koliko se znamo. Sećam se da, zapravo, prvi posao koji sam radila posle porođaja sa Anom i Aleksom, jeste bio jedna Natašina promocija. A kad sam je videla sa jednom malom devojčicom ispred vrtića i sa tim pogledom koji je imala tog dana, tad sam znala. Kad sam je videla, pomislila sam: „E, u meni imaš druga”.

Bonus video:

00:11

KAD ĐOLE ĐOGANI IZLAZI IZ BAZENA SVI GLEDAJU: Vesna ga snimila, a njegovo telo kao IZVAJANO! Mišići se ocrtavaju! (VIDEO)

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.