LEPI MIĆA RASKRINKAO MILICU KEMEZ? ONA SMESTILA PRIČU BORI SANTANI I ROĐENOJ SESTRI? Nepoznati detalji zbunjuju!
Foto: ATA Images, Printscreen

šta se dešava?

LEPI MIĆA RASKRINKAO MILICU KEMEZ? ONA SMESTILA PRIČU BORI SANTANI I ROĐENOJ SESTRI? Nepoznati detalji zbunjuju!

Drug učesnice otkrio detalje koje javnost ne zna.

Objavljeno:

Lepi Mića osvrnuo se na drugo mesto koje je u rijalitiju osvojila Milica Kemez i tom prilikom otkrio zbog čega je zapravo uvek bio na njenoj strani.

"Milica je neko ko je prelep, pametan, sposoban, vredno čeljade, koje je raslo vrlo teško i imalo prošlost kakvu je ona imala. Ne mogu protiv nje. Ona je zaslužila drugo mesto, ali ne treba da stane sada, tek sada je shvatila da njoj problem u rijalitiju nije Dragana Spasojević, nego nešto drugo.- rekao je Mića na početku i otkrio šta je Milica uradila:

Milica Kemez
foto: ATA IMAGES

Sve je to pogazila svojim odnosom sa Borom. I sada, posle svega, ona želi da bude sa njim, priču sa njenom sestrom i Borom je upakovala, odlično ona zna, a i ja znam da to nije baš tako. Ja sam sa Borom dobar, ali nije dobar izbor za Milicu, kao ni ona za njega. Sada se Bora baškari po jahtama, njemu je dobro bez nje", govorio je Mića.

"On poludi ako je Milica sa nekim drugim, Bora sada tera inat. Milica Kemez mora da se dozove pameti i da gleda isključivo sebe. Našao sam joj plac da pogleda i postavi kuću, neka uzme neki auto, nađe nešto čime da se bavi i rešila je svoj problem. Završiće kao Miljana, ako nastavi sa Borom", dodao je Mića u emisiji "Narod pita".

Lepi Mića
foto: Printscreen

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.