KAKAV ŠOK! BIVŠI VERENIK DŽENIFER LOPEZ U TAJNOJ VEZI SA KIM KARDAŠIJAN? U sve to umešala prste i njena majka!
Foto: Profimedia

otkriveni detalji

KAKAV ŠOK! BIVŠI VERENIK DŽENIFER LOPEZ U TAJNOJ VEZI SA KIM KARDAŠIJAN? U sve to umešala prste i njena majka!

Devojka Aleksa Rodrigeza je planetarno popularna starleta.

Objavljeno: 19:05h

Dženifer Lopez i Ben Aflek, 17 godina od raskida, odlučili su da svojoj ljubavi daju novu šansu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Kao bomba odjeknula je pre nekoliko nedelja vest da se nekadašnji verenici tajno viđaju, a paparaco fotke na kojima su srećni i zaljubljeni ne prestaju da se šire društvenim mrežama. Sve to govori da je ljubavi sa Aleksom Rodrigezom definitivno došao kraj i da je svako krenuo svojim putem.

Bivši verenik Džej Lo nastavio je dalje I, kako prenosi „Mirror“, uplovio je u novu vezu sa ni manje ni više nego najpopularnijom starletom i rijaliti-zvezdom Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Strani medij piše da su se pojavili navodi da su Aleks i Kim mesecima u kontaktu, i da flertuju, a da je upravo Kris Džener ta koja ih podržava u svemu i nagovara na sledeći korak.

‒ Kim bi mogla da bude nova devojka Aleksa Rodrigeza i tako bi postali novi američki zlatni par ‒ rekla je navodno Kris Rodrigezovim prijateljima.

‒ Kim nije uobičajen tip na koji bi Aleks pao, ali po svaku cenu pokušava da nađe nekoga sa kim bi mogao da tera kontru Džej Lo i Afleku. Super je i što je Kim mlađa od Džej Lo, a Aleks je impresioniran što pokušava da postane advokat ‒ potvrdio je izvor blizak Rodrigezu.

Pričaju svakodnevno i to baš dosta. Još je rano, ali kako vreme odmiče sve se više čini da su savršeni jedno za drugo. Kriz Džener je uporna, ne odustaje i pritiska Kim da mu pruži šansu ‒ navodi ovaj strani list.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.