GORI MORE, TOPE SE PLANINE KADA ONA PROĐE PRIMORJEM! Dari Bubamari SVE krenulo u ŽIVOTU!
Dara Bubamara, Foto: Instagram

opa

GORI MORE, TOPE SE PLANINE KADA ONA PROĐE PRIMORJEM! Dari Bubamari SVE krenulo u ŽIVOTU!

Dara iznenadila izjavom o starijoj koleginici

Objavljeno:

Nakon odmora koji je provela u Turskoj, pevačica Dara Bubamara nastupila je u Crnoj Gori i za emisiju ''Ekskluzivno'' progovorila je o brojnim aktuelnostima iz života.

Dara Bubamara
foto: Instagram

- Gori sve, gori more, ja gorim, sijam kao milion! Tako da, dobro veče svima, drago mi je što sam stigla u Crnu Goru. Sinoć sam doputovala iz Turske, bila sam u Bodrumu. Ja sam sunce ljubavi - priča Dara.

Ona je jedna od retkih pevačica koja ima toliko posla posle korone, da njen menadžer mora da odbija angažmane.

- Stvarno sam prezadovoljna, nadam se da više neće biti korone. Zadovoljna sam, predivnog sina imam, divnog oca brata, dečka, sve - dodaje Bubamara.

- Posle korone sam snimila pesmu, sve je munjevito krenulo, bukvalno sam u šestu brzinu ubacila i to je jako naporno. A tokom korone sam navikla da se odmaram, dosta sam putovala. Menadžer me zove za nastupe, a ja odbijam i kažem ''Nema šanse, idem na more'', menadžer kaže ''Jeb*te, ti si jedina pevačica koja odbija nastupe'' - priča Dara.

Ovom prilikom progovorila je i o Izvorinki Milošević koja je svojevremeno izjavila da se njeno umetničko ime na vlaškom kaže 'Duri Bubumuri'.

- Izvorinka Milošević je na svom tom jeziku, vlaškom, rekla moje ime, i kaže ''Duri Bubumuri''. Nisam znala da ime može na nekom jeziku da bude drugačije - priča Dara.

Dara Bubamara
foto: Instagram

Osvrnula se i na svoju emotivnu vezu, pa otkrila koja je prednost biti sa mlađim dečkom.

- Cveta ljubav, ne može biti bolje. I ovde je to normalno, samo se foliraju, ja sam bila prva koja je to rekla. Posle mene su mnogi priznali veze sa razlikom u godinama. Ja nemam problem, uvek kažem iskreno. Treba imati hrabrosti biti sa mlađim, ali s obzirom da sam ja energična, to nema razlike - zaključila je pevačica.

Bonus video:

01:03

IVAN GAVRILOVIĆ ŽENI LJUBAVNICU! Pevač otkrio kako je protekao SUSRET SA ŽENOM posle rijalitija i koji su mu planovi sa MILIJANOM!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.