KAD SE POTEGNE TA TEMA, NE BUDE JOJ DOBRO! PEVAČICA JANA OTKRILA ŠTA JOJ SMETA: Dotakla se i NASLEDNICE!
Jana Todorović, Foto: Printscreen

iskrena

KAD SE POTEGNE TA TEMA, NE BUDE JOJ DOBRO! PEVAČICA JANA OTKRILA ŠTA JOJ SMETA: Dotakla se i NASLEDNICE!

Ne prestaje da radi!

Objavljeno:

Pevačica Jana Todorović vlasnica je mnogih hitova, ali i bujnog poprsja, što je mnogima prva asocijacija kada se spomene njeno ime. Ipak, za kameru emisije "Premijera", ona je otkrila da joj ovaj epitet ne laska baš uvek.

Jana Todorović
foto: Printscreen

- Stvarno mi je više, neću reći muka, neću reći ni da mi ne prija, ni da mi prija, ali stalno kad se pomenu te moje grudi, to moje poprsje, ide mi malo živce – kaže Jana na samom početku razgovora.

- Nisam ja baš u nekom izdanju da slikam i snimam, da se puno reklamiram, znaš ti mene, ali možda će se desiti ponovo neki snimak ako me ponovo budu uhvatili u kupaćem kostimu – našalila se pevačica.

Kako nijedan provod ne može da prođe bez njenih pesama, tako se i ona uputila u pravcu crnogorskog primorja, gde je svojim brojnim nastupima upotpunila letnju sezonu.

- Ovo je moj 12. dan za redom, ja mislim. Došla sam pre dva dana u Crnu Goru, pre toga sam zaista imala dosta nastupa i po Bosni, bila sam i do Austrije, tako da mogu da se pohvalim što se tiče nastupa – kaže Jana, pa dodaje:

- Samo živo kod mene, otpevaću pet-šest balada sigurno, možda ću krenuti sa mojom pesmom "Odvedi me, srećo, tamo daleko", pošto je ta pesma onako letnja i spominje se more i ljubavi, a možda bude i "Crna kutija". Kod mene se pevaju samo žive pesme, i to narodnjaci, ništa drugo – otkriva ona.

Jana Todorović
foto: Printscreen

Slavna pevačica je otkrila i koje planove ima nakon nastupa.

- Iskrena da budem, dva dana sam prespavala, zaista mi je falio san i baš sam sebi dala obavezu da samo spavam, ustanem da nešto pojedem i opet se vratim u krevet. Nadam se da ću sutra malo prošetati kroz Budvu, da se malo sunčam, da obiđem neke drage prijatelje – kaže Todorovićeva.

- Jana ne krije da je najponosnija na svoju naslednicu, Kristinu, koja je sve aktivnija na društvenim mrežama, te se pevačica osvrnula i na njen muzički ukus.

- Ona je aktivnija od majke. Hvala Bogu, dobro je, ona je sa mojom sestrom u Beogradu. Devojčica voli šminku, voli da se sređuje, što je i normalno za jednu devojčicu, i mislim da je pravi talenat što se tiče šminkanja, frizuta, oblačenja – priča pevačica, pa nastavlja:

- Dok je bila malo manja, do pre jedno dve godine, volela je ono što izađe, ono što je modernije, Sandru Afriku, Senidu, Džalu, Rastu, Cviju... A sad, u poslednjih godinu dana samo narodnjake je počela da peva, kad sam čula nije mi bilo jasno... "Verio sam tebe davno, kupio ti prsten mali", znači pogađa je pesma, tako da tu je povukla na mene i na tatu, mi zaista volimo pravu, kvalitetnu narodnu muziku – zaključuje Jana ponosno i kroz osmeh u emisiji "Premijera".

Bonus video:

00:06

NAKON DA PRIČA DA JE PREBIO TARU OGLASIO SE ŠA! Reper objavio INTMNI SNIMAK sa SIMOVOM, sve puca od EMOCIJA! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.