5 najseksi srpskih snajki: Očevi srećni, majke čupaju kosu, muževi dobili džek pot, a one su... (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Boli glava

5 najseksi srpskih snajki: Očevi srećni, majke čupaju kosu, muževi dobili džek pot, a one su... (FOTO)

Kome je teže lepim snajkama ili majkama sinova?
Objavljeno:

Kada u kuću dođe snajka, veće radosti u Srbiji nema. Komšije slave, familija se hvali, a roditelji mladoženje presrećni.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Srbiji je "snajka" postalo čak i zanimanje, bar sudeći po novinskim naslovima, svaka druga je u poslednje vreme bila "Cecina snajka", pa im je to neko vreme bila i profesija, dok ne postane bivša.

foto: Printskrin/Instagram/ksenijabujisic

Ipak, nećemo da nabrajamo one koje samo imaju tu mogućnost, već one prave! One zbog kojih se očevi šepure, a majke ih ne vole baš mnogo.

Znate kako to ide, "Sin majkin" nije laka roba!

1. Elena Karić

foto: Printscreen/Instagram/elena.karamankaric

Ona je jedna od najkontroverznijih ličnosti sa naše scene. O njoj mnogi pričaju, ali malo ko ima pravu informaciju. Ima 44. godine, a izgleda fenomenalno.

Elena Karić je ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević iz njenog prvog braka sa Boranom Karamanom, biznismenom koji živi u Londonu.Elenin prvi suprug je bivši fudbaler Predrag Mijatović, sa kojim ima sinove Andreju i Luku. Drugi put se udala za Andriju Draškovića, sa njim ima Mateju. U trećem braku, sa Jugoslavom Karićem, dobila je sina Simona.

Snajka porodice Karić nije baš "nevina" ušla u brak sa naslednikom jedne imperije, ali zato sada živi životom prave princeze.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.