POMIRILI SU SE KANJE VEST I KIM KARDAŠIJAN: Svet ostao šokiran nakon saznanja!
Foto: Profimedia

au

POMIRILI SU SE KANJE VEST I KIM KARDAŠIJAN: Svet ostao šokiran nakon saznanja!

Međutim, sa druge strane, mnogi su mišljenja da su se bivši supružnici pomirili i rešili da dobro funkcionišu zbog njihove dece koja su im ispred svega

Objavljeno:

Da su bivši supružnici Kardašijan i Kanje Vest zakopali ratne sekire, tvrde poslednje paparaco fotografije nastale na reperovom koncertu.

Kanje i njegova bivša supruga pre nekoliko dana zajedno su otišli na porodični odmor u San Francisko, a očevici tvrde da su bili veoma prisni, gotovo kao da se ne razvode. Međutim, sa druge strane, mnogi su mišljenja da su se bivši supružnici pomirili i rešili da dobro funkcionišu zbog njihove dece koja su im ispred svega. Poslednje papraco fotografije ponovo su podgrejale priče o pomirenju.

Kim Kardašijan uslikana je u Atlanti na stadionu "Mercedes" gde je pružila podršku svom suprugu koji je promovisao svoj deseti album pod nazivom "Donda" koji je posvetio pokojnoj majci. Kim je u društvu njihovo četvoro dece i sestre Kloi Kardašijan bodrila Vesta u krcatoj aren.

Kim Kardašian
foto: Youtube/Netflix

- Album je posvećen njegovoj majci Dondi koja je umrla 2007. godine, kao i njegovoj bivšoj partnerki Kim Kardašijan, odnosno tužnim događajima u njihovom braku - rekao je izvor blizak reperu za strane medije.

Isti izvor navodi da se Kanje slomio i da je plakao kao kiša kada je slušao pesmu o svom razvodu.

- Govori o deci i pominje da je uzimala sve. Nakon što je pustio ovu pesmu, zastao je otprilike dva minuta i zaplakao. Bilo je zaista tužno - rekao je izvor za strane medije.

Kim se na događaju pojavila u crvenom kombinezonu, a mogli smo da vidimo da je i Kanje takođe bio odeven u istoj boji od glave do pete.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.