NOVA SEZONA TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE" DONOSI VREDNE NAGRADE, a jedna je posebno DOBRA!
Foto: Promo

jedva čekamo

NOVA SEZONA TAKMIČENJA "MAJKE I SNAJKE" DONOSI VREDNE NAGRADE, a jedna je posebno DOBRA!

„Majke&snajke“ Vas pozivaju da se prijavite za konačni obračun! Budite deo sjajnog projekta u kom se osvajaju vredne nagrede

Objavljeno: 16:19h

Nakon veoma uspešne prve sezone najvećeg kulinarskog show programa u Srbiji i u regionu, „Majke i snajke“, ponovo kuvaju! Sa ponosom vam najavljujemo drugu sezonu emisije „Majke i snajke“ koja će se emitovati na Kurir televiziji.

„Majke i snajke“ će spojiti svoje znanje, iskustvo i umeće i razbiće sve predrasude koje decenijama preovladava u našem društvu, jer su dame tim. One će spremati isto zadato jelo sa istim sastojcima i jelo će biti servirano potpuno identično, dok će sin/muž morati da pokaže svoj istančan ukus i imaće zadatak da pogodi koje jelo je pripremila njegova majka, a koje žena. Kuvanjem se međusobno takmiče za dnevne nagrade, ali se i bore zajedno za porodičnu pobedu na nedeljnom nivou i za veliku nagradu – porodičnu vikendicu.

Majke i snajke
foto: Promo

Možda ste baš vi deo porodičnog tima majka, snajka i mladoženja koji će se boriti za pobedu? Imate priliku da osvojite vredne dnevne nagrade od 10.000 dinara i nedeljne nagrade od 100.000 dinara. Pobednici takmičenja dobijaju glavnu nagradu porodičnu vikendicu.

Majke i snajke
foto: Promo

Ostalo je još samo nekoliko slobodnih mesta, a ako mislite da baš vaša porodica zaslužuje šansu u našem takmičenju - PRIJAVITE SE!

Budite deo sjajnog projekta u kom se osvajaju vredne nagrede, sklapaju divna poznanstva i sprema izvrsna hrana!

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.