"NEMAJU SVI 100 EVRA ZAJEDNO"! JOCA STEFANOVIĆ OPLEO PO KOLEGAMA, sve je to ILUZIJA!
Foto: Printscreen

KO BI REKAO?

"NEMAJU SVI 100 EVRA ZAJEDNO"! JOCA STEFANOVIĆ OPLEO PO KOLEGAMA, sve je to ILUZIJA!

Radio je u Grandu kao tonac tokom pandemije

Objavljeno:

Pevač Joca Stefanović tokom pandemije korona virusa radio je u Grandu kao tonac, a sada se vratio nastupima i muzičkoj karijeri.

- Planiram da nastavim da radim kao pevač jer nisam tonac, iako to znam da radim. Krenuli su nastupi i ne stižem mnogo da budem tonac i srećan sam zbog toga... Da nisam radio kao tonac radio bih bilo šta drugo jer nisam hteo da sedim kući i da ćekam da mi Bog kaže: "E, ajde sad, druže, može nešto da se radi". Jasno mi je bilo da sam ja taj koji nešto mora da uradi, samo ja mogu da pomognem sebi. Preduzeo sam korake i uradio najnormalniju stvar - rekao je pevač.

Joca Stefanović
foto: Printscreen

Joca tvrdi da uspkos glamuroznim životima koje predstavljaju u javnosti i na društvenim mrežama, mnogi pevači u džepu nemaju 100 evra, te da je njihov život u javnosti iluzija.

Zabava, Pevač, Joca Stefanović
foto: Instagram printscreen

- Uprkos tome kako se predstavljaju, nemaju svi 100 evra zajedno. Sve je to iluzija, ovo što ti i ja radimo je iluzija, ljudima se plasira ono što hoće da čuju. Sve što ljudi gledate je jedna velika iluzija i ne znate šta stoji iza toga - ispričao je Stefanović.

Bonus video:

02:50

ESPRESO TVITER: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.