NAŠA JUTJUBERKA IZGUBILA BEBU! Nakon što je osvanula fotka iz BOLNICE, otkrila šta se desilo!
Foto: Printscreen Instagram

TUGA!

NAŠA JUTJUBERKA IZGUBILA BEBU! Nakon što je osvanula fotka iz BOLNICE, otkrila šta se desilo!

Tatjana je odlučila da snimi video na temu zbog čega se povukla

Objavljeno:

Popularna jutjuberka Anđel Tatjana koja je svoj život pratiocima dala na tanci, u jednom trenutku se povukla sa javne scene, zbog čega su se svi zabrinuli. Kada je na Instagramu osvnula fotografija iz bolnice, fanovi popularne jutjbuerke napravili su potpuni haos, jer niko nigde nije objavio nijedno obaveštenje šta se desilo.

Nakon nekog vremena, Tatjana je odlučila da snimi video na temu zbog čega se povukla, šta je uticalo na nju i šta se zapravo desilo. Naime, Tatjana je objasnila da je imala spontani pobačaj, te da je od fanova sakrila da je u drugom stanju.

- Rekla bih nešto teško za početak, ali nažalost ne mogu, razlog za to je to da sam popričala sa sobom, ne želim da nastavim kao da se ništa nije desilo i da samo ne podelim razlog zbog kog sam se povukla. Ne mogu da nastavim sa sadržajem, a da ne podelim sa vama iskreno šta se desilo - započela je Tatjana, pa nastavila:

- To je tema o kojoj se ne treba pričati ni komšijama, a kamoli javno, ali srce mi je reklo da treba to da uradim. Mislim da je bitno da se priča o stvarima, kako bi se bolje suočavali sa time, sa mnom prethodne epizode koje ste gledali su bile isečene. Nešto što je skroz moj ceo život promenilo danas za sutra, kao i planove, kao i samu seme.

Potom je Tatjana objasnila da je bila trudna, ali da je nažalost, izgubila plod, odnosno da joj se desio spontani pobačaj.

- Da, bila sam trudna, zatrudnela sam, što se desilo sasvim iznenada, iz ogromne zaljubljenosti, koja se dešava samo jednom u životu, to je moglo da se desi i pre godinu dana i za deset godina i nikada. Isti taj Bog nas je nadario sa iznenađenjem, za koje mislim da ne postoji više. Mi smo u toj euforiji uradili nešto što se kod nas često priča da se ne radi, a to je da se ispod tri meseca ne deliš ni sa kim. Mi smo bili toliko srećni, ali moja mama je znala, pa nije fer da ne zna druga strana, naše okruženje je bilo polako uključeno, na čemu sam zahvalna, jer bi bilo mnogo teže da ne podnesem, jer me okolina ne bi razumela i kako se zapravo osećam. Šta se desilo? Nažalost sam doživela spontani pobačaj. I mislim da bi i gore prošla, ali mentalno sam prilično stabilno prošla, ili je kao kod mene nešto kao što je i običaj, da me uhvati kasnije. Naravno, kriviš sebe, iako ništa nisi uradila, da bi došlo do toga, nešto što nažalost ne možeš da kontrolišeš. Slika iz bolnice, to je bio razlog spontalne operacije i postoje mogućnost i da saznamo razlog i uzrok, čiji nalaz ćemo uskoro i dobiti.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.