NATAŠA BEKVALAC SVOJOM OBJAVOM ZBUNILA SVE, UDAJE SE PO ČETVRTI PUT?! Tu je i DATUM!
Foto: Dado Đilas, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić, Vladimir Sporčić

au!

NATAŠA BEKVALAC SVOJOM OBJAVOM ZBUNILA SVE, UDAJE SE PO ČETVRTI PUT?! Tu je i DATUM!

“Veruj mi da dobro vidim iz daleka”, napisala je pevačica u opisu slike sa naznačenim datumom 23.7

Objavljeno: 09:08h

Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka i duboko razočarana u ovu “instituciju” obećala je da na “ludi kamen” više neće stati.

Ipak ona je danas podelila fotografiju dvoje sa venčanja – izvesnog muškarca u odelu i devojke koja je u raskošnoj venčanici, dok im se glave ne vide.

“Veruj mi da dobro vidim iz daleka”, napisala je pevačica u opisu slike sa naznačenim datumom 23.7, koji je za nju verovatno značajan iz nekog razloga.

“Mala plava” ovim je podgrejala sumnje da priželjkuje da se uda po četvrti put.

Podsetimo, prva velika ljubav Nataše Bekvalac bio je nekadašnji vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koga je upoznala 2004. godine.

Danilo Ikodinović, Nataša Bekvalac
foto: Dragana Udovičić, Stefan Jokić

Par se razveo 2011. godine, a nakon četiri godine “novosadska barbika” sreću je pronašla kraj Ljube Jovanovića.

Ljuba Jovanović
foto: Instagram printscreen

U martu 2017. saopštili su da se razvode. Nakon samo nekoliko nedelja od njihovog razvoda u medije je dospela vest da se pevačica viđa sa Lukom Lazukićem. Nakon samo nekoliko meseci veze par je saznao da očekuje prinovu. U avgustu 2017. godine obradovala ih je radosna vest, a mesec dana kasnije odlučili su da stanu pred oltar.

Luka Lazukić
foto: Vladimir Sporčić

Ova ljubav međutim završila se neslavnije od ostalih. Samo mesec i po dana nakon porođaja, Luka Lazukić pretukao je Natašu, koja je protiv njega podnela krivičnu prijavu i najavila da će zatražiti razvod braka. Ubrzo su se i razveli, a pevačica od tada, kako je sama isticala, ne veruje u ljubav, a još manje u brak.

Ni jedan Natašin brak niti svadba nisu bili 23. jula, tako da je po svemu sudeći ovaj datum za pevačicu bitan iz nekih drugih razloga. Mnogi fanovi pevačice smatraju da će ona tada objaviti novu pesmu, pa ostaje da vidimo šta je istina.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.