SIN POPULARNOG GLUMCA JE BEBA KOJA SE BORI ZA ŽIVOT! Na INTENZIVNOJ NEZI čeka operaciju, rođen je sa tim!
Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO!

SIN POPULARNOG GLUMCA JE BEBA KOJA SE BORI ZA ŽIVOT! Na INTENZIVNOJ NEZI čeka operaciju, rođen je sa tim!

Gastrohizis je stanje kada se dete rodi sa delom creva na spoljašnjem delu stomaka usled abnormalnog otvaranja abdominalnog mišića.

Objavljeno:

Britanski glumac Majkl Greko (50) koji se proslavio ulogom Bepe di Marko u seriji "East Enders" koja se emitovala od 1998. do 2002. godine kaže da se moli za svoju bebu koja se podvrgava kritičnoj operaciji spasavanja života.

Naime, njegov mali sin Đanluka rođen je šest nedelja ranije i nalazi se na intenzivnoj nezi u poslednje tri nedelje jer je rođen sa gastrohizom.

Majkl Greko
foto: Printscreen Instagram

Gastrohizis je stanje kada se dete rodi sa delom creva na spoljašnjem delu stomaka usled abnormalnog otvaranja abdominalnog mišića. Otvaranje može da se kreće od malih do velikih, au nekim slučajevima i drugi organi mogu prolaziti kroz rupu.

Majkl Greko
foto: Printscreen Instagram

Glumac kaže da njegov sin prolazi kroz još jednu tešku operaciju i da zna da je to borba koju njegov hrabri sin može da pobedi.

- Moj lepi i hrabri sin, Đanluka, nadam se da će imati samo još jednu kritičnu operaciju pre nego što počne da pokuša da živi normalno i zdravo. Nisam najreligiozniji čovek, ali svim srcem se molim da će se moj apsolutni svet provući kroz ovu situaciju kao pravi borac, kakav je već pokazao da jeste. Volim te. Tata - napisao je glumac emotivnu objavu uz fotografiju na kojoj se njegov prevremeno rođen sin smeje.

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.