IZ KUĆE TANJE SAVIĆ SE ČUJE VRISKA? Pevačica se plaši da izvede decu iz OVOG razloga!
Foto: Printscreen/instagram/tanja_savic_private

au

IZ KUĆE TANJE SAVIĆ SE ČUJE VRISKA? Pevačica se plaši da izvede decu iz OVOG razloga!

ad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet..

Objavljeno:

Folkerka Tanja Savić ne izlazi iz kuće danima, kako kažu njene komšije, a razlog je taj što se plaši da joj Dušan Jovančević, s kojim je i dalje u braku, ponovo ne otme sinove Maksima i Đorđa.

Majstori koji renoviraju kuću pored Tanjine zgrade u Smederevu otvorili su dušu o pevačici i njenoj deci.

- Tanju znamo još odranije, ona je naša sugrađanka, rođena je tu u selu u blizini Smedereva. Dobra je devojka, ali jako nesrećna zbog svega što joj se desilo. Svaki dan, kada se probudi oko jedan po podne, ona izađe na terasu i javi nam se. Popriča malo s nama, posedi i uđe unutra. Slabo izlazi, decu ne šeta jer se plaši ovog njenog bivšeg. On je ludak koji je rekao da bi ih ponovo oteo i odveo od nje ako bude morao - rekli su radnici, dok je jedna komšinica bila oštrija na rečima prema Savićevoj.

Tanja Savic
foto: Youtube

- Iz te kuće stalno se čuje neka buka i vriska. Žao mi je te dece, za ovo vreme jednom sam ih videla napolju. Tad su išli da bace smeće. Vidi se da su ti dečaci zbunjeni, sigurno je da se i ona namučila jer je majka i ne može da joj bude svejedno, ali opet... Treba i ona i taj Dušan da misle na njih, a ne samo na svoje potrebe - rekla je gospođa koja živi u blizini Savićeve, dok su pripadnici sedme sile pozvonili na interfon.

- Ko je? Ne mogu stvarno da izlazim ni dole, ni na terasu, s decom sam, hvala na razumevanju. Žao mi je, ne mogu, radim nešto, baš sam zauzeta - bila je kratka Savićeva.

U Radincima, gde žive Tanjini roditelji, bila je pevačicina sestra. Ona je bila zauzeta kućnim obavezama.

- Tanja zbog vas novinara nema telefon, povukla se. Ne želim da razgovaram s novinarima ni ja, ni cela porodica. Ne zanima me što ste došli i da li će da bude lepo ili ružno. Gubite se odavde da vas ne bih polila vodom - bila je oštra pevačicina mlađa sestra za "Kurir".

Bonus video:

00:45

ANĐELA VEŠTICA RASKRINKALA FRANA POSLE AFERE: Nisi znao da izađeš iz kola koliko si bio NADUVAN, sišla sam da vidim da nisi UMRO

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.